Απάντηση Αρχοντάκη σε Πετσετάκη: ” Για την ταμπακιέρα ουδέν…”

0
68

Ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Μαζί για τα Χανιά της επόμενης μέρας” απέστειλε την ακόλουθη ανακοίνωση- απάντηση στην ανακοίνωση του Αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΧ Παντελή Πετσετάκη:

Ο κύριος Πετσετακης σήμερα στην ανακοίνωση του δεν είπε τίποτα για την <<ταμπακιέρα >>

Ο κύριος Πετσετακης είχε την υποχρέωση να έχει πλήρη απασχόληση στην ΔΕΥΑΧ όπως ορίζει η απόφαση του ΔΣ αλλά κυρίως όπως ορίζει η νομοθεσία 4512/2018 Α 348 ΠΑΡ 11 . Από την αρχή της σύμβασης του έως και σήμερα ουδέποτε ήταν συνεπής προς την υποχρέωση αυτήν , με την ανοχή βέβαια της διοίκησης και της Δημοτικής αρχής (παράβαση καθήκοντος ). Με λίγα λόγια δηλαδή από την αρχή αυτή η σύμβαση ήταν μια αργομισθία με βάση βέβαια τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την νομοθεσία .

Ο κύριος Πετσετακης και αυτός που τον διόρισε ανήκουν δυστυχώς σε ένα μικρό ποσοστό των νέων πολιτικών του ΠΑΣΟΚ που λειτουργούν με την λογική του ρουσφετιού και του βολέματος που θυμίζει άλλες εποχές.

Αρχοντάκης Γρήγορης

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter