Χανιά: Άγνωστο πότε θα ανοίξει ο ΒΟΑΚ- Νέα ανακοίνωση από την Αστυνομία

0
90

Κλειστός και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, χωρίς να προσδιορίζεται ημερομηνία ανοίγματος, θα παραμείνει ο δρόμος και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας ο ΒΟΑΚ μετά την μεγάλη κατολίσθηση στο ύψος του Σταλού, καθώς οι εργασίες αποκατάστασης δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. 

Σύμφωνα με νεώτερη ανακοίνωση από την ΕΛ.ΑΣ.:

Ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, λόγω των εργασιών αποκατάστασης που πραγματοποιούνται από εκτεταμένη κατολίσθηση και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο, θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε σημεία του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Συγκεκριμένα, από σήμερα (07.02.2019), από την χιλιομετρική θέση 5,6 (ανισόπεδος κόμβος Γαλατά) έως την χιλιομετρική θέση 12,3 (ανισόπεδος κόμβος Πλατανιά) της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου (περιοχή Δημοτικού Διαμερίσματος Σταλού) θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται – διεξάγεται από τους ανισόπεδους κόμβους Γαλατά και Πλατανιά του Παλαιού Εθνικού Οδικού Δικτύου Χανίων – Κισσάμου.

Εν τω μεταξύ δυναμική ήταν η παρουσία αντιπροσωπείας κατοίκων της περιοχής του Σταλού, στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ Χανίων. Οι κάτοικοι εξέπεμψαν κραυγή αγωνίας για το σοβαρό πρόβλημα που έχουν προκαλέσει οι κατολισθήσεις στην περιοχή, προειδοποιώντας ότι κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές.