Χανιά: 49χρονος επιτέθηκε σε γυναίκα-Καταγγελία στις αρχές

0
395

Φραστική και όχι μόνο επίθεση από ένα 49χρονο αλλοδαπό, ισχυρίζεται ότι δέχτηκε γυναίκα στα Φαλάσαρνα.

Σύμφωνα με το biskotto.gr, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, θύτης είναι ένας 49χρονος αλλοδαπός που ζει και εργάζεται στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μια γυναίκα που επισκέφθηκε για τριήμερη αναψυχή ένα φιλικό της ζευγάρι στα Φαλάσαρνα, ξεκίνησε μόνη, για έναν πρωινό περίπατο στην παραλία, όπου και συναντήθηκε τυχαία με τον 49χρονο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στις αρχές, ο 49χρονος αφού της επιτέθηκε φραστικά, επιχείρησε να την αρπάξει και να την οδηγήσει σε ερημική τοποθεσία.

Όπως αναφέρει το biskotto.gr, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει και τρέχοντας έφτασε πάλι στο σημείο που βρισκόταν οι φίλοι της.

Ακολούθησε άμεση καταγγελία στις αστυνομικές αρχές και ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη πολύ γρήγορα.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, ο 49χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο φερόμενος ως δράστης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθότι υποχρεούται να δίνει το «παρών», ανά τακτά διαστήματα στο Α.Τ Κισάμου, ενώ κατέβαλε και χρηματική εγγύηση της οποίας το ύψος δεν έγινε γνωστό.

Για την υπόθεση, ορίστηκε τακτική δικάσιμος.