Χανιά: 2η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών εργαζομένων της Εφορίας Αρχαιοτήτων στο ΚΑΜ

0
41

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών της δράσεων, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Χανίων-Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ) διοργανώνει και σας προσκαλεί στη 2η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών των εργαζομένων της.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 και ώρα 20:30 στην αίθουσα του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου στο Μεγάλο Αρσενάλι (Ενετικό λιμάνι Χανίων).

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως τις 24 Αυγούστου 2018 με ελεύθερη είσοδο και ώρες 09:00-14:00 & 18:00-21:00 (καθημερινά).

‘‘Υπάλληλοι όλων των ειδικοτήτων -συγχρόνως και εικαστικοί καλλιτέχνες- του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων, υπηρετούν στον ελεύθερο χρόνο τους και πάλι την Τέχνη, δημιουργώντας τα δικά τους έργα μέσα στο πνεύμα του σήμερα. Σύνθετες δημιουργίες με κατασκευές και έργα γλυπτικής, ζωγραφικής, αγιογραφίας, χαρακτικά, φωτογραφία, συνθέτουν μία εικόνα με πολλαπλές προεκτάσεις. Δημιουργία, συνεργασία, αγάπη, αφοσίωση στον Πολιτισμό. Την επιμέλεια της έκθεσης αναλαμβάνουν οι εργαζόμενοι, συμμετέχοντες και μη!’’