Χαμόγελο του παιδιού | Αιμοδοσία στα Χανιά για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών (φώτο & video)

0
20

Μια ακόμα σημαντική δράση πραγματοποιεί το “Χαμόγελο του Παιδιού” στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά.

Άρχισε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων εθελοντική αιμοδοσία για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. 

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται με την συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης, υπό την Αιγίδα της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Χανίων και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος». 

Στα Χανιά βρίσκονται οι δύο κινητές μονάδες του “Οδυσσέα” αλλά και η κινητή ιατρική μονάδα.

Ο εκπρόσωπος του “Χαμόγελου του Παιδιού” στα Χανιά, Νίκος Τριανταφύλλου, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες στην πρωτοβουλία. «Το χαμόγελο του παιδιού έχει οργώσει ολόκληρη την Ελλάδα για να στηρίξει την πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Υπουργείου Υγείας τη δράση «Ζήσε Αθλητικά»είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τριανταφύλλου.  

Publiée par ΧΑΝΙΑ LIVE TV sur Mercredi 3 juin 2020

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Χανιά που συμμετείχε στην αιμοδοσία:

Η ΠΑΕ Χανιά έδωσε δυναμικό «παρών» στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο πάρκο Αγίων Αποστόλων, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα, λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και διοργανώνεται σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο της διαδικτυακής καμπάνιας «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Οι υπεύθυνοι του κοινωνικού προγράμματος της ΠΑΕ Χανιά «Δώσε πάσα στη Ζωή», Δώρα Κυριακάκη και Λευτέρης Μπουζάκης, συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές Αλέξη Σελινιωτάκη, Πασχάλη Κάσσο, Κώστα Παναγιωτούδη, Βασίλη Τριανταφυλλάκο, Δημήτρη Ουνγιαλίδη, Νίκο Κεχαγιά και Θοδωρή Λαμπίρη και τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή, Ηλία Παπαθανασίου, στην εθελοντική δράση.