Αυτό είναι το βιβλίο μαγειρικής του Βασίλη Καλλίδη για τον «Ορίζοντα»

0
37

«Η Κρήτη μου» Ένα βιβλίο μαγειρικής από τις εθελόντριες του «Ορίζοντα» και τον Βασίλη Καλλίδη  για την στήριξη παιδιών και ενηλίκων με καρκίνο.

Ένα υπέροχο ταξίδι στον απολαυστικό κόσμο των κρητικών γεύσεων…μία μοναδική, ξεχωριστή περιήγηση, που ωρίμασε μέσα από τις ευωδιές της γης και του τόπου μας, του θυμαριού και των βοτάνων και που πλούτισε και ολοκληρώθηκε από την χαρά και το συναίσθημα όλων όσων συμμετείχαν σ’ αυτήν…είναι ο γαστρονομικός οδηγός του «Ορίζοντα» που ανέδειξε τις παραδοσιακές συνταγές, οι οποίες κληροδοτήθηκαν από γενιά σε γενιά στις σημερινές νοικοκυρές της Κρήτης, μελετήθηκαν και οργανώθηκαν από τον αγαπημένο μας Σεφ Βασίλη Καλλίδη.

Το βιβλίο μαγειρικής του «Ορίζοντα» είναι διαθέσιμο από σήμερα στο Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης του «Ορίζοντα» στην Οδό Τσουδερών 38Α και στα γραφεία μας στην Οδό Μανουσογιαννάκηδων 17.

Άλλο ένα εγχείρημα που ολοκληρώθηκε από το περίσσευμα της καρδιάς και της αγάπης όσων συμμετείχαν, εθελοντών που επιμελήθηκαν το βιβλίο από την αρχή της προετοιμασίας του μέχρι και την ολοκλήρωση της τύπωσής του και φυσικά δεκάδων επιχειρήσεων και παραδοσιακών συλλόγων, που για ακόμη μία φορά μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν με τις χορηγίες τους.