Αυτό είναι το νέο ΔΣ στην ΠΑΔΕ ΜΜΕ

0
27

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες στα γραφεία της Παγκρήτιας Δημοσιογραφικής Ένωσης ( Αλεξ. Παπαναστασίου 138, τ.κ 104 45 Κ Πατήσια Αθήνα), την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 πμ με τα παρόντα ταμειακώς εντάξει μέλη της Ένωσης ,για την διενέργεια των εκλογών.

Πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής εξελέγει παμψηφεί ο κος. Κώστας Αντωνακάκης και γραμματέας η κα. Μαρία Λυρώνη και μέλος ή κα. Χαρίκλεια Πυθαρούλη.

Ακολουθήθηκε κατά γράμμα το άρθρο 20 του καταστατικού και στην συνέχεια έγιναν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου της Παγκρήτιας Ένωσης Δημοσιογράφων & Μ.Μ.Ε .

Από την καταμέτρηση των ψήφων πλειοψήφησε ο Γεώργιος Δ Μοσκοβίτης , και ακολουθούν κατά σειρά προτίμησης οι : Iωάννης Κατσαράκης , Χαράλαμπος Εμμανουήλ, Γεώργιος Αλατσάκης , Νικόλαος Χατζηνικολάκης , Μαρία Πολάτου και Ελένη Χρυσού.
Αναπληρωματικά μέλη εκλέγονται οι : Μανώλης Πυθαρούλης και Γεώργιος Κουτσάκης .
Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέγονται οι : Χαρίκλεια Πυθαρούλη , Κωνσταντίνος Αντωνακάκης και Ορέστης Βέσκας .

Μετά το τέλος της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής παρέδωσε στον πλειονοψηφήσαντα σύμβουλο Γιώργο Μοσκοβίτη την σφραγίδα της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε και όλα τα έγγραφα των πρακτικών και ευχήθηκε καλή και δημιουργική πορεία στα νέα καθήκοντα τους .
Στην συνέχεια όλα τα μέλη της Παγκρήτιας Ένωσης Δημοσιογράφων & Μ.Μ.Ε . τον ευχαρίστησαν για τα καθήκοντα που ανέλαβε να φέρει εις πέρας σαν πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής με την εμπειρία του και την ετοιμότητα του.

Ο πλειοψηφών σύμβουλος του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑ.Ε.ΔΗ & Μ.Μ.Ε κος Γιώργος Δ. Μοσκοβίτης κάλεσε τα νέα μέλη που εκλέχτηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 σε συνεδρία με θέμα ,στην ημερήσια διάταξη την συγκρότηση σε Σώμα ως ορίζει το καταστατικό , Άρθρο 10 παράγραφος 4.
Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11.00 π.μ ,συνεδρίασε και συνεστήθη σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Το νέο Δ.Σ σε σώμα είναι:
Πρόεδρος : Μοσκοβίτης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Εμμανουήλ Χαράλαμπος
Γενική Γραμματέας: Πολάτου Μαρία
Eιδική Γραμματέας: Χρυσού Ελένη
Tαμίας : Κατσαράκης Ιωάννης
Έφορος: Αλατσάκης Γιώργος
Δημ. Σχέσεις : Χατζηνικολάκης Νικόλαος

Εξελεγκτική επιτροπή σε σώμα:
Πρόεδρος : Aντωνακάκης Κωνσταντίνος
Γραμματέας : Πυθαρούλη Χαρίκλεια
Μέλος : Bέσκας Ορέστης