Αρτέμης Κουτσαυτάκης: Γιατί κατεβαίνω υποψήφιος

0
241

Γράφει ο Αρτέμης Κουτσαυτάκης,Υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Χανίων με το συνδυασμό Η Απάντηση… Τα Χανιά μας!

Πιστεύοντας βαθιά ότι ως ενεργοί πολίτες οφείλουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, ο καθένας από το μετερίζι του ώστε να συμβάλουμε στην βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Άρη Παπαδογιάννη για την συμμετοχή μου στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Εκλογικής Περιφέρειας Χανίων.

Θεωρώ, πως προτεραιότητα πρέπει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, ώστε μέσα από έναν εμπνευσμένο και ταυτόχρονα εφικτό σχεδιασμό να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Χανίων και οι δημότες.

Η συμμετοχή μου ξεπερνά ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις ή προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως στόχο και σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίζω καθημερινά με καθαρό, έντιμο και αξιοπρεπή λόγο.

Η συμπόρευση μου με τον υποψήφιο Δήμαρχο και πάνω απ’ όλα άνθρωπο Άρη Παπαδογιάννη, έγινε για τους παρακάτω σημαντικούς λόγους.

Θεωρώ ότι ο Άρης Παπαδογιάννης είναι ένας άνθρωπος ανήσυχος, διορατικός και απαιτητικός. Με χρόνια παρουσία στην τοπική αυτοδιοίκηση και με βαθιά γνώση όλων των δεδομένων. Έχει θέσει ως στρατηγικό του στόχο, μαζί με όλους εμάς, την άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και αυτό, αυτή τη φορά δεν θα ένα μείνει κενό γράμμα.

Θα εργαστούμε όλοι μαζί, για όλα αυτά που μας ενοχλούν και εξαφανίζουν το καθημερινό χαμόγελό μας. Για καλύτερους δρόμους, προσπελάσιμα πεζοδρόμια, περισσότερο πράσινο, λειτουργικά πάρκα για τα παιδιά μας, ανοικτές διαβάσεις ΑμεΑ και πεζών, καθαριότητα και αποχετευτικά και αντιπλημμυρικά έργα που τόσο ανάγκη τα έχει η πόλη μας. Με λίγα λόγια, θα δώσουμε την μάχη για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, για το καθημερινό χαμόγελο όλων των δημοτών.

Καλή επιτυχία στον κάθε συμπολίτη μας που μέσα από τα κοινά επιθυμεί να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εικόνα της όμορφης αυτής πόλης.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Αρτέμης Κουτσαυτάκης είναι υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ., παντρεμένος με την Αντωνία Παπαδάκη υπάλληλο των ΣΥΝ.ΚΑ και έχουν δυο γιους. Το Σπύρο που δίνει τον αγώνα του ως ΑμΕΑ με την αμέριστη υποστήριξη και αγάπη της οικογένειας, και το Μάνο που είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός και κάνει το μεταπτυχιακό του στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Υπηρέτησε ως διοικητής σχεδόν σ’ όλες τις Υπηρεσίες του νομού και διακρίθηκε ιδιαίτερα για τις μεγάλες επιτυχίες του στην πάταξη της διακίνησης ναρκωτικών κατά τη μακρά θητεία του ως Διευθυντής της Υποδ/νσης Ασφάλειας Χανίων.

Λόγω του πλούσιου βιογραφικού του, εκπροσώπησε το 2011 την ΕΛ.ΑΣ. στη διεθνή συνάντηση αρχηγών που έγινε στο Σικάγο των Η.Π.Α.

Μετά την αποστρατεία του ασχολείται ως ενεργός πολίτης με κοινωνικά και πολιτιστικά θέματα, ενώ ως μέλος του Δ.Σ. φιλοζωικού σωματείου και εθελοντής φιλόζωος αναπτύσσει καθημερινά πλούσια δράση.