«Αρκάδεια 2022» στο σεισμόπληκτο Ίνι. Εκδηλώσεις Πολιτισμού, Αθλητισμού και ενημέρωσης

0
5

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΙΝΙ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ «ΙΝΑΤΟΣ», με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης, πραγματοποιεί τις καθιερωμένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις και δράσεις στους τομείς του πολιτισμού, του  αθλητισμού,  , της αγροδιατροφής και του φυσικού περιβάλλοντος, με στόχο την κοινωνική συνοχή και την τοπική ανάπτυξη με κοινωνικό όφελος.

Στο πρόγραμμα δράσεων του Συλλόγου που ξεκινούν αύριο και ολοκληρώνονται στις 2 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. αναφέρουν: «βιώνοντας τις συνέπειες του καταστροφικού σεισμού που έπληξε την ευρύτερη περιοχή του δήμου Μινώα Πεδιάδας, διαμορφώσαμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «ΑΡΚΑΔΕΙΑ 2022», για την ενημέρωση, την ψυχαγωγία καθώς και την τόνωση του ηθικού και της αγωνιστικότητας των κατοίκων στην προσπάθεια τους να κτίσουν ξανά τις εστίες τους και να αποτρέψουν την ερήμωση των σεισμόπληκτων χωριών τους. ”

 Ο Πολιτιστικός σύλλογος Ίνι – Μοναστηράκι «ΙΝΑΤΟΣ», και η Περιφέρεια Κρήτης προσκαλούν όλους, μαθητές, αθλητές, πολίτες στις εκδηλώσεις «ΑΡΚΑΔΕΙΑ 2022» στο Ίνι, με ελεύθερη είσοδο.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter