Άρης Παπαδογιάννης: Τώρα δίνουμε τη «μάχη», την επόμενη ημέρα έχουμε αρκετά να συζητήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο»

0
31

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ώρες αναφορικά με τις αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής για την στήριξη των Πληγέντων Επιχειρήσεων και Δημοτών, από την πανδημία που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Απάντηση… τα Χανιά μας» Άρης Παπαδογιάννης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Από την πρώτη κιόλας στιγμή που ξεκίνησαν να γίνονται ορατοί οι κίνδυνοι που απορρέουν από την πανδημία του κορωνοϊού, που αλλάζει καθημερινά με δραματικό τρόπο σε παγκόσμιο επίπεδο, το υγειονομικό και οικονομικό σύστημα αλλά και την καθημερινότητα εκατομμυρίων πολιτών, σταθήκαμε ως παράταξη, εποικοδομητικοί αρωγοί, στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής, για στήριξη όλων εκείνων που δοκιμάζονται αυτή την περίοδο στο Δήμο Χανίων.

Η πανδημία εξακολουθεί να είναι παρούσα και επιστημονικά μη αντιμετωπίσιμη, αν και ως χώρα, κυβέρνηση, Εθνικό Σύστημα Υγείας, Πολιτική Προστασία και πολίτες, κατορθώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να την περιορίσουμε παραδειγματικά.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οφείλουμε να παραμείνουμε έως ότου απομακρυνθεί ουσιαστικά και επιστημονικά επαρκώς αποδεδειγμένα ο κίνδυνος.

Στηρίζουμε τις επιλογές που έχουν δρομολογηθεί από την Δημοτική Αρχή προς αυτή την κατεύθυνση, με πολλές και σημαντικές παρατηρήσεις, τις οποίες σε κάθε περίπτωση την επόμενη ημέρα, θα τις συζητήσουμε διεξοδικά δια ζώσης και με την παρουσία του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου όπως οφείλουμε.

Σε καμία περίπτωση δεν υψώνουμε στις επιλογές «λευκή πετσέτα», αλλά οι ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες για όλους και οι όποιες πολιτικές διαφορές μας χωρίζουν, αναγκαστικά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Τώρα δίνουμε τη «μάχη», την επόμενη ημέρα έχουμε αρκετά να συζητήσουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο»