Άρχισαν οι εργασίες στην οδό Τζανακάκη | Ανάστατοι οι καταστηματάρχες (φώτο)

0
252

Εργοτάξιο θυμίζει η οδός Τζανακάκη, καθώς από το πρωί της Τετάρτης άρχισαν οι εργασίες για την τοποθέτηση οπτικών ινών. Μόλις ολοκληρωθεί η τοποθέτηση θα αρχίζουν και οι εργασίες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος. 

Η όλη κατάσταση ωστόσο έχει προκαλέσει αναστάτωση στους καταστηματάρχες, καθώς η εικόνα αυτή λίγες ημέρες πριν την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα μόνο ενθαρρυντική δεν μπορεί να είναι, αφού μειώνεται η προσβασιμότητα των μαγαζιών.  

Με παρέμβασή του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Γιώργου Τοπολιανάκη, δόθηκε η διαβεβαίωση από τον Δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του δικτύου οπτικών ινών και η ασφαλτόστρωση του δρόμου θα γίνει μετά το Πάσχα, προκειμένου να μπορέσουν τα καταστήματα της οδού Τζανακάκη να δουλέψουν κανονικά τις ημέρες των εορτών. 

Ίδια εικόνα ωστόσο επικρατεί και στις οδούς Νεάρχου και Αποκορώνου όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα εργασίες αποκατάστασης. Οδηγοί και επιχειρηματίες καλούνται να δοκιμάζουν τις αντοχές και την υπομονή τους.