Αποστολή στο Σχοινιά στα πανελλήνια Ανάπτυξης Σπριντ και στις προκρίσεις της Εθνικής

0
11

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα Ανάπτυξης Σπριντ ακολουθούν στο πρόγραμμα για τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σε κανόε καγιάκ και SUP.

Η δράση είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο μεταξύ 29 και 31 Ιουλίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. Επίσης, στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν και οι προκρίσεις που αφορούν τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας που θα συμμετάσχει στους παγκόσμιους αγώνες SUP που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 7-11 Σεπτεμβρίου στην Γκντύνια της Πολωνίας.

Ειδικότερα, στο πανελλήνιο Ανάπτυξης θα συμμετάσχουν οι εξής αθλητές και αθλήτριες: Νάκης Ν., Ξηρουχάκης M., Κονταξάκης Ν., Αγγελάκης Μ., Παπαδάκη Ν., Κακαβελάκης Κων., Σβάρνα Θ., Διακάκη Μ., Ζαμπετάκη Μ., Κουκλινού Μαρ. Νικ, Μανωλικάκης Σαβ., Καζάκος Ιωαν., Μπροκαλάκης Μ, Μανούσακας Κ., Βομβολάκη Σ., Καστανάκη Α., Λαμβράνου Α., Εργαζάκη Μ., Καζάκος Μαξ., Μανωλικάκης Σπ., Κακαβελάκης Διον., Νάκης Γ., Δημήτρης, Κουκλινού Σωτ., Παπαδάκη Ν., Φυντικάκη Ο., Ξανθουδάκη Κ. και Γαλάνου Α.

Στις προκρίσεις, οι οποίες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Ιουλίου, θ’ αγωνιστούν οι Διακάκης Ν. και Κωνσταντίνου Α. στους εφήβους (σε Long distance, Technical & Sprint) και οι Αλεξανδράκη Ε. και Κισσαμιτάκη Αικ. στις νεάνιδες (σε Technical & Sprint).

Να σημειωθεί ότι στις προκρίσεις που έγιναν την περασμένη Κυριακή 24 Ιουλίου στον Σχοινιά, οι Ευτυχία Αλεξανδράκη και Αικατερίνη Κισσαμιτάκη κατάφεραν να πετύχουν την πρόκριση κι έτσι θα πάρουν μέρος στη διεθνή διοργάνωση Olympic Hopes στο αγώνισμα του σπριντ στο κανόε καγιάκ, διοργάνωση η οποία θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 8 και 11 Σεπτεμβρίου στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας.

Αρωγοί σε κάθε προσπάθεια στο τμήμα κανόε καγιάκ και SUP είναι ο επίσημος χορηγός, η ναυτιλιακή εταιρεία ANEK LINES και ο σύλλογος γονέων και φίλων καγιάκ του ΝΟΧ. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους Γιώργο και Βασίλη Βλαμάκη, ιδιοκτήτες της επιχείρησης “IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ”, το Φυσικοθεραπευτήριο “ΦΥΣΙΟΚΙΝΙSIS”, τον Σπανουδάκη Γιάννη “Πρακτορείο ασφαλειών A.I.B. LEADERS BROKERS” και το ειδικό συνεργείο αυτοκινήτων “Μπερτάκης Ανδρέας & ΣΙΑ ΟΕ” για την ευγενική τους προσφορά προς το τμήμα.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter