Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η 23χρονη ΑμεΑ που κατήγγειλε ότι τη βίασε ο θείος της

0
29

Τέλος στη ζωή της επιχείρησε να βάλει η 23χρονη ΑμεΑ, η οποία κατήγγειλε ότι έχει βιαστεί από τον θείο της και η μητέρα της την έδιωξε από το σπίτι.

Σύμφωνα με το magnesianews, η κοπέλα κατανάλωσε χάπια, αλλά γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς έγινε αντιληπτή από τη νονά της που την φιλοξενούσε.

Η νονά κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλεύεται υπό παρακολούθηση.

«Με βίασε πέρυσι και φέτος»

Η 23χρονη εμφανίστηκε στο Δικαστήριο με τη νονά της, μια 65χρονη γυναίκα και κλήθηκε να καταθέσει για το περιστατικό της Κυριακής, που η μητέρα της, μετά από επεισόδιο που είχαν, την έδιωξε από το σπίτι και κατέληξε να περάσει τη νύχτα στα τραπεζοκαθίσματα καφετέριας στην παραλία του Βόλου.

Η νεαρή κατέθεσε στο Δικαστήριο, ότι ο 40χρονος θείος της, στο σπίτι του οποίου μένουν με τη μητέρα και τη μικρότερη αδελφή της και περνούν το καλοκαίρι, επειδή δεν έχουν χρήματα, την βίασε και πέρυσι το καλοκαίρι περισσότερες από δύο φορές, αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα, λίγες μέρες πριν μαλώσει με την μητέρα της και την διώξει από το σπίτι…

Τόσο η 50χρονη μητέρα όσο και η μικρότερη αδελφή της, φάνηκε να γνωρίζουν για τη σχέση της 23χρονης με τον αδελφό της γυναίκας και θείο της κοπέλας…
Η μητέρα κατέθεσε ότι είχε καταγγείλει τον αδελφό της σε Αστυνομικό Τμήμα των Τρικάλων, τον Νοέμβριο του 2021, αλλά δεν προέκυψε από κανένα στοιχείο για βιασμό.

Όταν ο πρόεδρος του Δικαστηρίου ρώτησε τη μάνα για ποιον λόγο – ενώ γνώριζε πως ο αδελφός της βίαζε την κόρη της – αποφάσισε να μετακομίσει στο σπίτι του στον Βόλο, δεν απάντησε και είπε πως στο αστυνομικό τμήμα περιοχής των Τρικάλων δεν έγινε καμία καταγγελία για τον βιασμό της, πέρυσι τον Νοέμβριο.

Όταν η νεαρή ρωτήθηκε που την πήγε ο θείος της όταν την παρέλαβε από την Αστυνομία, τη Δευτέρα, απάντησε ότι την πήγε στην γιαγιά της, όπου εκεί αποφάσισε να μείνει και ο ίδιος.

Τελικά το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο καταδίκασε τη μητέρα της κοπέλας σε φυλάκιση εννέα μηνών με αναστολή για εξύβριση και έκθεση της κόρης της σε κίνδυνο, διότι πρόκειται για αδύναμο πρόσωπο.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter