Από €16.90 στις πτήσεις εξωτερικού της SKY express η Cyber Monday έχει ευρωπαϊκό “αέρα”!

0
33

Με την αεροπορική του μέλλοντος η εβδομάδα ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο!
Μόνο για σήμερα 28 Νοεμβρίου, όλοι έχουν την ευκαιρία να προγραμματίσουν το επόμενο ταξίδι τους σε έναν ή και περισσότερους από τους 8 προορισμούς εξωτερικού που δικτύου της SKY express κάνοντας την κράτησή τους από μόνο €16.90.

Η περίοδος κατα την οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν τα ταξίδια (travel period) εκτείνεται από 05 Δεκεμβρίου 2022 μέχρι και 31 Μαρτίου 2023, ενώ ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με την μοναδική προσφορά της SKY express ετοιμάζουμε βαλίτσες για Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Μιλάνο, Μόναχο και Σόφια χωρίς δεύτερη σκέψη!

Σχετικά με την SKY express
H SKY express, μέλος του Δ.Σ. της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μια από τις πλέον δυναμικές σε όλη την Ευρώπη. Έχει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (34), ενώ εξυπηρετεί σταθερά, όλο τον χρόνο, 8 διεθνείς προορισμού

ς (Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη, Βρυξέλλες, Λάρνακα, Μιλάνο, Μόναχο, Σόφια). Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, easy jet, Delta, Emirates, American Airlines, Air Transat, Condor, κ.α.
Τα τελευταία δύο χρόνια, προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση 8 καινούργιων Airbus A320neo, ενός Airbus A320ceo και 6 ATR 72-600, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις πανγκοσμίως στο χώρο των αερομεταφορών. Σήμερα η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς στην Ευρώπη.

W: www.skyexpress.com
FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece
IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/
LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/
YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter