Απειλήθηκε σύρραξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Αποκορώνου| video

0
168

Θερμό επεισόδιο προκλήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκορώνου, με δύο δημοτικούς συμβούλους να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, τον Δήμαρχο Χαράλαμπο Κουκιανάκη να λειτουργεί σε ρόλο «πυροσβέστη». 

Αφορμή στάθηκε ένα θέμα που τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης προς συζήτηση από τον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης Παύλο Βοτζάκη, ο οποίος ζήτησε την τοποθέτηση των επικεφαλής των παρατάξεων, σημειώνοντας πως αν υπάρξουν περαιτέρω στοιχεία από τη νομική υπηρεσία του Δήμου, να ξανασυζητηθεί και πάλι σε επόμενη συνεδρίαση.

Ο κ. Κουκιανάκης σημείωσε πως δεν πρέπει ένα θέμα να έρχεται στο Δ.Σ. με εκβιαστικό τρόπο, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση από υπηρεσιακού παράγοντες, χωρίς να είναι πλήρως ενημερωμένο το Σώμα και να ζητείται να παρθεί μία απόφαση εδώ και τώρα.

Ο κ. Βοτζάκης πρόσθεσε ότι ότι έχει γίνει αίτηση και έχει σταλεί εξώδικο προ διμήνου για το συγκεκριμένο θέμα, σημειώνοντας ότι ο Δήμαρχος το αποκρύπτει, κάνοντας λόγο για… παρανομία από πλευράς μίας Αντιδημάρχου σε σχετικό έγγραφο!!!

Σε εκείνο το σημείο, όχι απλά άναψαν τα αίματα, αλλά απειλήθηκε σύρραξη, μετά από παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου της συμπολίτευσης Γιάννη Αθητάκη, με απειλές και ύβρεις να εκτοξεύονται εκατέρωθεν!!!

Μάλιστα, ο κ. Κουκιανάκης σηκώθηκε από τη θέση του για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ενώ φανερά εκνευρισμένος ζήτησε να σταματήσει η ζωντανή μετάδοση της συνεδρίασης!!!

Δείτε το βίντεο από το 12′ και μετά…