Απάντηση ΔΕΥΑΧ στην καταγγελία του Γ. Σαρρή

0
108

Στην καταγγελία του Γιάννη Σαρρή επικεφαλή της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Πρώτα ο Άνθρωπος» ότι υπάρχουν επιχειρήσεις των Χανίων, που δεν καταβάλουν τα δημοτικά τέλη που τους αναλογούν, απάντησε η ΔΕΥΑΧ με ανακοίνωσή της. 

Δείτε αναλυτικά την απάντηση της ΔΕΥΑΧ:

Με αίσθημα ευθύνης και προς αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και του κύρους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων, επιθυμούμε να πληροφορήσουμε και να επισημάνουμε, τόσο σ’ εσάς όσο και στους αναγνώστες σας, σχετικά με τα όσα αναφέρθηκε στην συνέντευξή του ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών-Πρώτα ο Άνθρωπος» κ. Γιάννης Σαρρής, ότι:

Στη συγκεκριμένη περιοχή στο Χορδάκι η Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων διαθέτει δεξαμενή υδροδότησης σε υψόμετρο 280 μέτρων, επομένως δεν είναι δυνατόν να υδροδοτεί την εγκατάσταση του λατομείου της αναφερόμενης επιχείρησης στην επιστολή μας στις 11-04-2017, αφού αυτό βρίσκεται σε μεγαλύτερο υψόμετρο. Όσο αφορά την εγκατάσταση παραγωγής σκυροδέματος και κονιαμάτων της ίδιας επιχείρησης στη θέση Καλόρρουμα, αυτή εξυπηρετείται από παροχή ύδρευσης ποιότητας πόσιμου νερού για ανθρώπινη κατανάλωση από τη Δ.Ε.Υ.Α.Χ.

Η παροχή νερού για τις λοιπές χρήσεις της επιχείρησης, πλην της ποιότητας πόσιμου νερού για ανθρώπινη κατανάλωση ή για άρδευση, δεν καλύπτεται από τη Δ.Ε.Υ.Α. Χανίων.

Παρακαλούμε όπως η απάντησή μας τύχει της ανάλογης με το αρχικό δημοσίευμα, προβολής και δημοσίευσης στην ιστοσελίδα σας.