ΑΟΧ Κισσαμικός: Στα Τρίκαλα για την πρώτη του φετινή νίκη

0
14

Λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΑΟΧ Κισσαμικού για το εκτός έδρας ματς της Football League με τα Τρίκαλα, ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Πετράκης, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως αν οι παίκτες του παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι, μπορούν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Προς την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της για το εκτός έδρας παιχνίδι στα Τρίκαλα βαδίζει η ομάδα των Χανίων, χωρίς να υπάρχουν νέα προβλήματα εκτός από τα ήδη γνωστά.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (08/11) περιλάμβανε τελειώματα φάσεων και υποομαδική και ομαδική επιθετική τακτική. Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν Ρίσκι, Χαλκιαδάκης και Κεχαγιάς.

Το πρωί της Παρασκευής (09/11) είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση και το βράδυ η αναχώρηση της ομάδας από τα Χανιά.

Στις δηλώσεις τους πάντως τόσο ο προπονητής, Γιώργος Πετράκης, όσο και ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Τεγούσης 

Δηλώσεις Γ. Πετράκη 

«Σίγουρα θα παίξει ρόλο και ότι τα Τρίκαλα δεν έχουν συλλέξει βαθμούς, αλλά και ότι εμείς ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Εμείς σαν αγωνιστικό τμήμα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας καλά, να προσπαθήσουμε πολύ γι’ αυτό, όπως έχουμε κάνει όλη την εβδομάδα και νομίζω ότι αν παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε αυτό που θα επιλέξουμε να κάνουμε σαν ομάδα θα είμαστε κοντά στο να διεκδικήσουμε κάποιο αποτέλεσμα και τη νίκη που είναι ο στόχος μας».

Για το πόσο διαφορετικό θα είναι το παιχνίδι σε σχέση με αυτό κόντρα στον Εργοτέλη: «Είναι δύο διαφορετικές ομάδες τα Τρίκαλα με τον Εργοτέλη. Το κοινό τους είναι ότι έχουν παίκτες με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Οπότε εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διότι όπως είδαμε και τις προάλλες μία στιγμή συγκέντρωσης, σε ένα στατικό, μας στοίχισε διότι βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Οπότε χρειάζεται βαθμός ετοιμότητας και συγκέντρωσης καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διότι δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλή ποιότητα».

Δηλώσεις Κ. Τεγούση 

Για το πόσο πιο δύσκολο θα είναι το παιχνίδι σε σχέση με τον Εργοτέλη, από τη στιγμή που και τα Τρίκαλα “ψάχνουν” τους πρώτους τους βαθμούς: «Αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο που έχουμε. Βέβαια τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχουμε είναι και για εμάς ένα έξτρα κίνητρο για να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα την Κυριακή κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα, σε μια δύσκολη έδρα. Με την προσπάθεια που γίνεται νομίζω ότι την Κυριακή θα γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα με ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι: «Το πάθος και η δύναμη είναι τα κύρια στοιχεία και πάνω εκεί πιστεύω θα κριθεί το παιχνίδι και στο ποιος το θέλει πιο πολύ».