ΑΟΧ Κισσαμικός: Αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφτηκε σχολεία στο Καστέλι

0
67

Μία ξεχωριστή νότα στο απαιτητικό πρόγραμμα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων αποτέλεσε την Πέμπτη για τους παίκτες του ΑΟΧ Κισσαμικού αλλά και μέλη της Ακαδημίας η επίσκεψη που πραγματοποίησαν σε σχολεία στο Καστέλι Κισσάμου.

Η επίσκεψη αυτή αφορούσε ενημέρωση σχετικά με την Ακαδημία του Κισσαμικού, που συνεχίζει το παραγωγικό της έργο τα τελευταία χρόνια, με ενεργή συμμετοχή και διακρίσεις στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Χανίων.

Την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός εκπροσώπησαν ο προπονητής Γιώργος Πετράκης, ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Τουλουπάκης και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Λαζαρίδης και Μανώλης Σάλιακας.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία του Κισσαμικού (στα γραφεία της Ακαδημίας στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου) για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Λίγες ώρες αργότερα η αντιπροσωπεία της χανιώτικης ομάδας, επέστρεψε ξανά στο γήπεδο, όπου μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, συνέχισε χωρίς προβλήματα τις προπονήσεις εν αναμονή της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Football League.

Το απόγευμα της Πέμπτης το πρόγραμμα περιλάμβανε ειδική αντοχή με τη μορφή των αγωνιστικών παιχνιδιών και ομαδική τακτική

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter