ΑΟΧ Κισσακικός: Άπαντες παρόντες στην προπόνηση της Τετάρτης| φωτο και video

0
16

Με την προπόνηση της Τετάρτης συνεχίστηκε η προετοιμασία της χανιώτικης ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας (19/01, 15:00).

Το πρόγραμμα περιείχε προθέρμανση με ασκήσεις τεχνικής και νευρομυϊκής συναρμογής, ενώ το κυρίως μέρος περιλάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου και τακτική.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας μας Αλέκο Βοσνιάδη είναι ότι έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, αφού σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε και ο Καραγεώργης.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στα Χανιά πραγματοποίησε στο ΑΟΧ-Kissamikos TV ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Νίκος Κουσκουνάς.

Ο χαρισματικός επιθετικός πραγματοποίησε, ως αλλαγή, το ντεμπούτο του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στα Χανιά. Ηρθα σε μια από τις υγιείς ομάδες της Football League με σκοπό να βοηθήσω όσο γίνεται να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Η συνέχεια είναι δύσκολη μέχρι να πραγματοποιήσουμε τον στόχο, που είναι η ομάδα να σωθεί και στη συνέχεια να πάει στη δεκάδα. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι με το καλό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα».