ΑΟ ΧΑΝΙΑ: ΄Ετοιμος να τα βροντήξει και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ

0
557

Δυσαρεστημένος, απογοητευμένος και έτοιμος να αποχωρήσει από τον Α.Ο.Χανιά δηλώνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Μελάς, ο οποίος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, το περασμένο καλοκαίρι, άκουσε υποσχέσεις από διάφορες πλευρές, οι οποίες δεν τηρήθηκαν ποτέ!
Ο κ. Μελάς δίνει προθεσμία μέχρι την  31η Δεκεμβρίου για να δει τη βοήθεια που του είχαν υποσχεθεί, διαφορετικά θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Η δήλωση Μελά:

«Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος και απογοητευμένος με όσα συμβαίνουν στον χώρο της Football League. Το καλοκαίρι πήρα μία μεγάλη πρωτοβουλία να αναλάβω τις τύχες της ιστορικής ομάδας του ΑΟ Χανιά. Εισέπραξα από όλους τους εμπλεκόμενους στην ΠΑΕ (μετόχους, παράγοντες, φίλους και φιλάθλους) μόνο υποσχέσεις.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες και αν δεν αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά στα έσοδα της ΠΑΕ (χορηγίες και τηλεοπτικά Football League, βοήθεια των τοπικών φορέων, μετόχων, φιλάθλων και φίλων) για να μπορέσει να λειτουργήσει η ομάδα, δεν είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω.

Δηλώνω παρών μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Μέχρι τότε θα σταθώ στην ομάδα με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Μετά τον λόγο έχουν οι ιδιοκτήτες (μέτοχοι) της ομάδας.

Μετά τιμής,
ο πρόεδρος Γιώργος Μελάς»