Ανοιχτό Πρωτάθλημα Σκακιού παιδιών & ενηλίκων από το Δήμο Πλατανιά

0
35

«Ανοιχτό Πρωτάθλημα Σκακιού Δήμου Πλατανιά παίδων & ενηλίκων» διοργανώνει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στο Πνευματικό κέντρο Σπηλιάς – Τοποθεσία Πλατάνια με ώρα έναρξης 10:00 ο Δήμος  Πλατανιά &  το ΝΠΔΔ Δήμου Πλατανιά, σε συνεργασία με την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων-Samaria και τους φορείς της Τοπικής κοινότητας Σπηλιάς,(Τοπικό Συμβούλιο , Πολιτιστικό Σύλλογο, Σύλλογος  Κυρίων & Δεσποινίδων), σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Πέμπτης από το Δήμο.

Το πρωτάθλημα είναι ελεύθερο συμμετοχής σε όσους θέλουν να αγωνιστούν και θα υπάρχει διαχωρισμός  των  παικτών σε πέντε διαφορετικούς ομίλους ,ανάλογα με την ηλικία τους , αλλά και το επίπεδο τους. Θα υπάρχει επίσης ειδικός όμιλος ενηλίκων , για άτομα τα οποία θέλουν να δοκιμάσουν τις σκακιστικές τους ικανότητες.

Τέλος οι αθλητές συλλόγων θα αγωνιστούν σε ξεχωριστό όμιλο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μέχρι το Σάββατο 20 Οκτωβρίου. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: Λιανοπούλου Τόνια 6972928639 και Αγναντής Δημήτρης 6945556793. 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Πνευματικό κέντρο Σπηλιάς – Τοποθεσία Πλατάνια με ώρα έναρξης  10:00 το πρωί.

Θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια  για τους νικητές κάθε κατηγορίας ενώ αναμνηστικά διπλώματα θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες.

 

    Το Πρωτάθλημα αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας  που καταβάλλει το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πλατανιά  & ο Δήμος Πλατανιά,  για τη στήριξη της  νεολαίας, με  την καλλιέργεια  υγιούς και γόνιμης ψυχαγωγίας.

    Τα προγράμματα ΣΚΑΚΙ  διδάσκονται  τα τελευταία  χρόνια σε παιδιά του δημοτικού σε όλα τα δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Πλατανιά  , προσελκύοντας έτσι  δεκάδες παιδιά σε ένα άθλημα , το οποίο  καλλιεργεί  την αυτοπεποίθηση  και αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης σκέψης .