Αναβολή της πρεμιέρας της Χριστίνας Λαμπίρη

0
63

Η Χριστίνα Λαμπίρη εισέβαλλε στο πλατό της εκπομπής «Έτοιμο το πρωινό» που παρουσιάζουν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Τι συνέβη και μπούκαρε στο πλατό τους;

Η Χριστίνα ανακοίνωσε πως αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής της και θα ξεκινήσει αύριο. Ο λόγος; Η στάση εργασίας που κάνουν οι τεχνικοί και ζήτησε συγγνώμη από τους καλεσμένους της και αμέσως είπε τα θέματα που θα είχαν και τελικά θα τα παρουσιάσει αύριο με την ομάδα της.

«Αυτό που έχω να πω είναι το εξής. Έχω φέρει και τα χαρτιά μου μαζί για τις αποδείξεις ότι έχουμε φτάσει μια συγκλονιστική εκπομπή για σήμερα για την πρεμιέρα. Πλην όμως αναβάλλεται λόγω στάσης των συναδέλφων τεχνικών. Η στάση είναι 13.00 με 17.00. Ζητώ συγγνώμη στους καλεσμένους που είχαμε σήμερα και στη Μαρίνα τη Μανθεάκη-είχαμε ένα τεράστιο θέμα για την Ωνάση και αποκλειστικές φωτογραφίες- και τον Κρικόρ τον Τσακιζιάν που είχαμε ένα τεράστιο θέμα για τον Αλέξανδρο Βέλιο… Εις αύριο τα σπουδαία! Ήθελα να τα πω και να τα βγάλω από μέσα μου» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Πηγή: gossip-tv.gr