Ανατροπή..Τόσα χρόνια ήξεραν και δε μιλούσαν? Τι αποκάλυψε η μητέρα του μικρού Μπεν.

0
219

Οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε ότι έχουμε μεγαλώσει με την αναζήτηση του μικρού Μπεν, όταν εκείνος εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1991 στην Κω. Και τι δεν έκανε η μητέρα του για να τον βρει. Όμως η απάντηση για εκείνη ήρθε πριν από λίγα χρόνια όταν Βρετανοί αστυνομικοί βρήκαν το αυτοκινητάκι και το σανδάλι του θαμμένα σε ένα οικόπεδο στο οποίο πετούσαν μπάζα. 

Οι περισσότεροι έκαν λόγο για ατύχημα. Ότι ο μικρός Μπεν έπαιζε, δεν τον είδαν και έριξαν πάνω του όγκους με χώμα χωρίς κάποιος να αντιληφθεί τι συνέβη.

Τώρα, νέα τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν Νίνταμ, καθώς η μητέρα του, Κέρι Νίντχαμ, σοκάρει με τη νέα συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα Mirror.

Ο Μπεν εξαφανίστηκε στην Κω πριν από 28 χρόνια και όπως αναφέρει η μητέρα του «για να μην υπάρχει καθόλου DNA, πρέπει να είχαν βάλει το παιδί μέσα σε ένα βαρέλι με πετρέλαιο…(η αστυνομία) δεν διαφωνεί».

«Πιστεύω ότι τον Μπεν, τον χτύπησε ο εκσκαφέας και μετά τον πήγαν σε ένα άλλο μέρος. Βρήκαν πολλά βαρέλια, θα μπορούσαν να τον είχαν βάλει μέσα σε ένα από αυτά» τόνισε.

Η Νίντχαμ πριν από ένα χρόνο είχε αποκαλύψει ότι στο παιδικό παιχνίδι και στο παιδικό σανδάλι, που έφεραν στο φως οι εκσκαφές οι οποίες είχαν γίνει στο σημείο τον Οκτώβριο του 2016, υπήρχαν ίχνη αίματος.

 

 

με πληροφορίες από:enikos.gr/Mirror