Αναστάτωση και στο «Δασκαλογιάννης» μετά την πτώχευση της Primera Air

0
345

Ταλαιπωρία περίμενε και στα Χανιά, τους επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Primera Air.

Τα τρία αεροσκάφη της αεροπορικής εταιρείας που έφτασαν στα Χανιά τις βραδινές ώρες της Δευτέρας, δεν αναχώρησαν καθώς είχε ήδη γίνει γνωστή η είδηση για την πτώχευση της και είχε ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός για την κράτησή τους λόγω χρεών.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, οι Tour Operators του ομίλου Primera που εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά, έχουν φροντίσει για την αναχώρηση των τουριστών, με άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Η εταιρεία Primera Air, πραγματοποιούσε πτήσεις τσάρτερ δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, προς και από το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης».

Τι ανακοίνωσε η εταιρεία

Σε μήνυμά του προς τους εργαζόμενους, ο Διευθυντής Πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας αναφέρει ότι «τόσο η Primera Air Nordic όσο και η Primera Air Scandinavia θα υποβάλλουν “αίτηση πτώχευσης στις 2 Οκτωβρίου 2018”. 

Σε ανακοίνωσή της, στην ιστοσελίδα της, η αεροπορική εταιρεία αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί επιβάτες

Οι αεροπορικές εταιρείες Primera Air και οι κώδικες IATA PF και 6F έχουν ανασταλεί από σήμερα, 2 Οκτωβρίου 2018. Εκ μέρους της ομάδας της Primera Air, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή σας. Σε αυτή τη θλιβερή μέρα, λέμε αντίο σε όλους εσάς. Επισκεφθείτε το primeraair.com για περαιτέρω ενημερώσεις τις επόμενες μέρες. Οι επιβάτες τουριστικών εταιρειών σας προτείνουν να απευθυνθείτε στους Tour Operators και τους πράκτορες για περισσότερες πληροφορίες και ενέργειες. Καταλαβαίνετε ότι οι συνήθεις επιλογές για επαφές (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου) δεν μπορούν πλέον να προσφερθούν».

 

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter