Ανακοίνωση Λ. Αυγενάκη για τη θλιβερή επέτειο του χαμού του Επισμηναγού Αν.Τζωρτζάκη και άλλων 62 στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας

0
22

 Ανακοίνωση για τη θλιβερή επέτειο του χαμού του Επισμηναγού Αντώνιου Τζωρτζάκη και των 62 στελεχών της Πολεμικής μας Αεροπορίας εξέδωσε την Τρίτη ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης, όπου μεταξύ άλλων επισημαίνει πως η μνήμη τους «θα είναι αιώνια χαραγμένη στις καρδιές μας και στις σελίδες της ένδοξης ιστορίας μας».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση 

«Σήμερα, συμπληρώνονται 28 χρόνια από την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή στον Αντώνη Τζωρτζάκη και άλλους 62 αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και σμηνίτες της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Ο συντοπίτης μας Αντώνης Τζωρτζάκης παρά το γεγονός πως ήταν μόλις 34 χρόνων, είχε ήδη καταφέρει να διακριθεί για το σθένος, την αυταπάρνηση και την φιλοπατρία του.

Τους τιμούμε ως Ήρωες, καθώς έπεσαν στην ώρα του καθήκοντος έχοντας αφιερώσει τις ζωές τους στην υπεράσπιση του εθνικού συμφέροντος.

Η μνήμη του Αντώνη, η μνήμη των 62, θα είναι αιώνια χαραγμένη στις καρδιές μας και στις σελίδες της ένδοξης ιστορίας μας».