Ανακοίνωση από το Σύλλογο «Ιάρδανος» για τη γέφυρα του Πλατανιά

0
352

Ανακοίνωση για την γέφυρα του Πλατανιά, η οποία δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία, εξέδωσε ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Πλατανιά «Ο Ιάρδανος».

Στην ανακοίνωσή του, «Ο Ιάρδανος» αναφέρει τα εξής:

«Η γέφυρα του Πλατανιά από χθες (προχθές) το βράδυ στις 20.30μμ δόθηκε στην κυκλοφορία επίσημα!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

-τον δήμαρχο Πλατανιά κ. Μαλανδράκη Ιωάννη που με προσωπική του παρέμβαση ασκούσε διαρκώς πίεση στην Περιφέρεια για την ολοκλήρωση του έργου, πριν την έναρξη της τουριστικής σεζόν.

-τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο για την υλοποίηση της δέσμευσής του.

-τον εργολάβο κ. Παντελάκη Xαράλαμπο και τους εργαζόμενους της εταιρείας ΤΟΞΟ ΑΕΤΕ για τον επαγγελματικό τρόπο που χειρίστηκαν όλο το έργο και την ευσυνειδησία τους να εργάζονται με διπλές βάρδιες για να αποπερατωθεί το συντομότερο το έργο.

Τέλος, αξίζει να ευχαριστήσουμε την ΔΕΥΑΒΑ και τους εργαζόμενούς της για την άμεση αποκατάσταση βλαβών και την αποκατάσταση των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης για την αποπεράτωση του έργου.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι εξακολουθεί να υπάρχει η εκκρεμότητα της αντικατάστασης του ασφαλτοτάπητα επί της ΠΕΟ στο κομμάτι Σταλός –Πλατανιά, κάτι για το οποίο υπάρχει η ρητή δέσμευση του Περιφερειάρχη Κρήτης και περιμένουμε να γίνει σε σύντομο χρόνο και αυτό για λόγους ασφάλειας και επικινδυνότητας πλέον επί της ΠΕΟ».

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter