Ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητα του ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης

0
215

Την απόφαση να είναι ξανά υποψήφιος στον Δήμο Αποκορώνου ανακοίνωσε ο νυν Δήμαρχος, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, ο οποίος έκανε απολογισμό του έργου των τελευταίων ετών της Δημοτικής Αρχής, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας, είμαστε οι φτωχοί συγγενείς του αυτοδιοικητικού γίγνεσθαι, όπου κι αν πηγαίναμε. Όμως, με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και στόχευση αποδείξαμε σε όλους το αντίθετο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουκιανάκης.

«Είδαμε τον καθένα ξεχωριστά στα μάτια. Δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανέναν. Τα τελευταία χρόνια ήρθε μία ανοδική πορεία, όχι τυχαία, αλλά γιατί όλοι βοηθήσαμε σε αυτό. Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους στον Αποκόρωνα! Δεν πρόκειται να συρθούμε εγώ και οι συνεργάτες μου σε στείρες αντιπαραθέσεις που δεν βοηθούν τον τόπο μας», πρόσθεσε.

Ο Δήμαρχος Αποκορώνου αναφέρθηκε στην κοινωνική πολιτική που ακολουθήθηκε τα τελευταία χρόνια και ειδικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο και στηρίχθηκε από τους πολίτες. Μίλησε και για το ΔΙΕΚ Αποκορώνου, που φιλοξενεί 100 σπουδαστές και για την προσπάθεια που γίνεται για οικονομική και πληθυσμιακή αύξηση στην περιοχή. Τόνισε παράλληλα την σημασία της δημιουργίας του σταθμού του ΕΚΑΒ στον Αποκόρωνα.

Ο κ. Κουκιανάκης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα έργα οδοποιίας που υλοποιήθηκαν στον Δήμο, με την συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης, κάνοντας συγκεκριμένα λόγο για το μεγαλύτερο έργο οδικής ασφάλειας στην Κρήτη, το τμήμα Γεωργιούπολη – Πετρές.

«Η παρούσα δημοτική Αρχή έπρεπε να δοκιμαστεί και να δείξει πόσο αντέχει στα δύσκολα. Τα τελευταία δύο χρόνια ήμασταν διαρκώς σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Δουλέψαμε σκληρά για να κρατηθεί όρθιος ο Αποκόρωνας, γιατί αγαπάμε και πιστεύουμε αυτό που κάνουμε. Κατανοώ ότι υπάρχουν παράπονα, αλλά με τόσες θεομηνίες δεν γινόταν να ανταπεξέλθουμε άμεσα και παντού. Λίγη υπομονή… αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα, τα ιεραρχούμε και προχωρούμε», σημείωσε ο κ. Κουκιανάκης.

Για τον συνδυασμό, ο κ. Κουκιανάκης είπε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το ψηφοδέλτιο, αν και ήδη το 80% είναι έτοιμο και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κλείσει και το υπόλοιπο 20%. Με το κλείσιμο του συνδυασμού, ο κ. Κουκιανάκης θα δώσει στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων.