Αμέριστη στήριξη Μητσοτάκη – Μεϊμαράκη στον Λ. Αυγενάκη-Ανανεώθηκε η θητεία του

0
33

Στιγμές απόλυτης δικαίωσης έζησε ο Γενικός Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης κατά το πρόσφατο 12ο Συνέδριο του Κόμματος, όπου ανήμερα της ονομαστικής του εορτής ο Βουλευτής Ηρακλείου, απόλαυσε την στήριξη του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι οποίοι ομόφωνα εισηγήθηκαν την ανανέωση της θητείας του για 2η χρονιά, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία της ΝΔ (μία φορά είχε γίνει επί Μεϊμαράκη με τη διαφορά ότι αρχικά διορίστηκε για μια θητεία και έπειτα εκλέχτηκε). 

Αναμφίβολα πρόκειται για μια μέγιστη επιβράβευση και κορυφαία αναγνώριση από το κορυφαίο όργανο της Ν.Δ. (τακτικό συνέδριο του κόμματος) για τη σκληρή δουλειά και τη συνέπεια του, που προκάλεσε δικαιολογημένα συγκίνηση και υπερηφάνεια, τόσο στον ίδιομ όσο και σε όλους τους συνεργάτες του.

Το Σάββατο μετά την ομιλία του Λ. Αυγενάκη, ο Πρόεδρος ζήτησε ένα θερμό χειροκρότημα “για το Λευτέρη Αυγενάκη, το Γραμματέα του Κόμματος που τόσα προσέφερε και τόσα προσφέρει στην οργανωτική ετοιμότητα το κόμματος, ένα Γραμματέας που συχνά δίνει τη εντύπωση ότι βρίσκεται σε δύο μέρη της Ελλάδος ταυτόχρονα. Συγχαρητήρια Λευτέρη και σε ευχαριστούμε πάρα πολύ”.

Ενώ την Κυριακή ο Βαγγέλης Μειμαράκης, Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου, κατά το κλείσιμο της ομιλίας του πρότεινε ο Γραμματέας να παραμείνει απαραιτήτως μέχρι και τις εθνικές εκλογές. Στη συνέχεια, μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά το κλείσιμο της ομιλίας του ανέφερε: “θα εισηγηθώ στην Πολιτική Επιτροπή ο Γραμματέας του Κόμματος, ο Λευτέρης Αυγενάκης, να παραμείνει για λίγους μήνες ακόμα στη θέση του, ώστε να μας οδηγήσει στις κρίσιμες αναμετρήσεις του 2019 και αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές θα εκλέξουμε το νέο γραμματέας της ΠΕ… (αφήνοντας να εννοηθεί ότι μετά τις εκλογές θα βρεθεί σε άλλη θέση ευθύνης…)

Πρόταση που καταχειροκροτήθηκε απ’ όλους τους 6.000 παρευρισκόμενους και φυσικά από τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους του κόμματος κ.κ. Κων/νο Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά.

 

 

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter