Αλλαγές στο Παράρτημα Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος

0
140

Στην απομάκρυνση της  Προέδρου του Παράρτηματος Χανίων της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος Ενώσεως Όλγας Τζοτζολάκη προχώρησε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Χανίων. Ακολούθησε η παραίτηση του Γραμματέα της Ενώσεως, Εμμανουήλ Τζοτζολάκη.

Και οι δύο προχώρησαν σε μία κοινή ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

Κατόπιν των πρόσφατων εξελίξεων στην Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος Παρ. Χανίων ( ΕΕΚΕ / Παρ ΧΑΝΙΩΝ), με την απομάκρυνση της Προέδρου της Ενώσεως Όλγας Τζοτζολάκη και την παραίτηση του Γραμματέα της Ενώσεως, Εμμανουήλ Τζοτζολάκη, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Αρκετοί συνάδελφοι, Εργαζόμενοι, Συνταξιούχοι κλπ, μη γνωρίζοντας προφανώς τις ανωτέρω, τελευταίες εξελίξεις, αναζητούν πληροφορίες από εμάς , σχετικά με δανειακές υποθέσεις τους. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε το Χανιώτικο κοινό ότι πλέον, για οποιαδήποτε υπόθεσή τους, θα απευθύνονται στο Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Χανίων που έχει οριστεί από την Διοίκηση της Ε.Ε.Κ.Ε. να λειτουργεί το Παράρτημα των Χανίων.

Με την ευκαιρία θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το χρονικό διάστημα που είχαμε, ως Πρόεδρος και Γραμματέας, την ευθύνη της λειτουργίας του Παραρτήματος της Ε.Ε.Κ.Ε. στα Χανιά, είχαμε συνεργαστεί με αρκετούς δικηγόρους και είχαμε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα σε υποθέσεις δανειοληπτών που χειρίστηκε το Παράρτημα Χανίων.

Η επιτυχία στις υποθέσεις ήταν τέτοια που η Πρόεδρος της Ένωσης (Ε.Ε.Κ.Ε.), είχε δηλώσει Δημόσια ότι το Παράρτημα των Χανίων, είναι το καλύτερο γραφείο της Ελλάδας και ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Ε. είχε εκφράσει την ευαρέσκεια του στο προεδρείο του Παραρτήματος για τα θεαματικά αποτελέσματα του, προτείνοντας μάλιστα να κατέβει στην Κρήτη και να οργανώσει μια τιμητική εκδήλωση προς τιμήν των στελεχών του Παραρτήματος Χανίων.

Όμως, για άγνωστους λόγους, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Χ. εισηγήθηκε την αντικατάσταση της Προέδρου και δυστυχώς εισακούστηκε από την Διοίκηση της Ένωσης .

Αυτή η αψυχολόγητη ενέργεια, είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του Γραμματέα του Παραρτήματος, την διακοπή της συνεργασίας με την Ένωση από τους Δικηγόρους που στήριζαν νομικά τις υποθέσεις των δανειοληπτών και την διαγραφή 120 μελών της Ένωσης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μας εμπιστεύθηκαν και μας στήριξαν στο δύσκολο έργο μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι οι υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη, θα υποστηριχθούν από τους νομικούς που τις χειρίστηκαν έως τώρα και δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν μήπως μείνουν «ξεκρέμαστοι».

Με εκτίμηση

Α) Όλγα Τζοτζολάκη

Β) Εμμανουήλ Τζοτζολάκης

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter