Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Στόχος μου είναι να κερδίσω…» | φωτο και video

0
517

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης με τη στήριξη της Νέα Δημοκρατίας, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης παρουσιάστηκε από το Γραμματέα του κόμματος- Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Χανίων, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Ιστορικό Καφέ “Κήπος” στα Χανιά.

 Αντικείμενο της συνεδρίασης, στην οποία έδωσαν το παρών πολλά στελέχη της ΝΔ από τα Χανιά, ήταν η προετοιμασία της οργάνωσης ενόψει των εκλογών, ιδιαιτέρως ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών και η στήριξη της υποψηφιότητας του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι στόχος του, ως “παλιός αθλητής είναι να κερδίζει”, ξεκαθάρισε ότι “δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός και ότι δεν είναι εδώ για την “καρέκλα”, εξέφρασε την άποψη πως “ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, που τον Μάϊο συμπληρώνει 9 χρόνια, έχει κλείσει τον κύκλο του” και τόνισε πως “χρειάζεται όλο τον κόσμο για να καταφέρουν όλοι μαζί το ακατόρθωτο στην Κρήτη”.

Απαντώντας στη συνέχεια σε ερώτηση εκπροσώπων του Τύπου για το θείο του και πρώην βουλευτή της ΝΔ, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης δήλωσε τα εξής: “Είναι μία τελείως διαφορετική διαδικασία, άλλες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλες οι βουλευτικές. Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι, τον τιμώ, είναι οικογένειά μου και έχω μάθει πολλά πράγματα δίπλα του.

Η κοινωνία των Χανίων έχει μάθει πολλά πράγματα, έχει πάρει πολλά πράγματα από αυτόν… από κει και πέρα νομίζω ότι τον πολύ τον κόσμο δεν τον ενδιαφέρει το οικογενειακό των Μαρκογιαννάκηδων, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα για τα οποία πρέπει να δοθούν λύσεις”.

Από την πλευρά του ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Αυγενάκης, σχολιάζοντας αντίστοιχα το θέμα του Χρήστου Μαρκογιαννάκη επεσήμανε τα εξής: “Τιμούμε και σεβόμαστε την πορεία του Χρήστου Μαρκογιαννάκη στη ΝΔ και στον τόπο, όμως τα πράγματα αλλάζουν , οι καιροί αλλάζουν. Τώρα έχουμε πρωτεργάτη, πρωτοστάτη σε αυτή τη μεγάλη μάχη που λέγεται Περιφέρεια Κρήτης, τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, έναν άξιο, νέο πολιτικό, αυτοδιοικητικό που θα κάνουμε τα πάντα ετσι ώστε να κερδίσει, να κερδίσουμε να κερδίσει όλη η Κρήτη”.

Στις δηλώσεις του ο Γραμματέας της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Εύχομαι σε όλες και όλους χρόνια πολλά και να είναι καλός ο νέος χρόνος. Μαζί με την ευχή αυτή, εκφράζω και τη βεβαιότητα ότι θα είναι καλός ο νέος χρόνος, διότι θα επέλθει σύντομα η πολιτική αλλαγή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο αυριανός Πρωθυπουργός.

Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλές. Δεν είναι ώρα για έριδες. Η πατρίδα και η παράταξη μας χρειάζονται όλους μαζί. Ενωμένους και αποφασισμένους. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι θα δώσει τη μάχη του. Δεν είναι ώρα για πικρίες. Είναι ώρα για αγώνα με σεβασμό στο ήθος και τους κανόνες της παράταξης. Σε όλες τις εκλογές που έρχονται, σε όλες τις κάλπες, θα πρέπει να νικήσει η ΝΔ. Και οι νίκες αυτές θα είναι πρωτίστως δικές σας νίκες. Δίνουμε το σάλπισμα της νίκης εδώ, σήμερα, από τα Χανιά».

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter