Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών για την επίσκεψη Ομπάμα

0
40

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Ν ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ καταγγέλλει την «επίσκεψη» του εκπροσώπου του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 Νοέμβρη, τις ημέρες μάλιστα της μνήμης και της τιμής της λαϊκής εξέγερσης στο Πολυτεχνείο ενάντια στην Αμερικανοκίνητη φασιστική δικτατορία και σε συνθήκες όξυνσης του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού στην Εγγύς και Μέση Ανατολή, με ανοιχτά τα μέτωπα του πολέμου στη Συρία, το Ιράκ, την Ουκρανία και με δεδομένη την παρουσία του Ν.Α.Τ.Ο στο Αιγαίο.

Η «αριστερή» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ξεπερνώντας τους προκατόχους της στην τήρηση της πολιτικής της ιμπεριαλιστικής υποτέλειας , αφού πρώτα εξάγνισε τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, αναδεικνύοντας σε πρότυπο δημοκρατικής διακυβέρνησης την κυβέρνηση Ομπάμα και αφού έκφρασε ακόμη και τις ευχαριστίες της στην ηγεμονεύουσα υπερδύναμη για την επιβολή των ..φιλολαϊκών μνημονίων της λαϊκή ληστείας και της ιμπεριαλιστικής υποδούλωσης, τώρα δέχεται ασμένως τον εκπρόσωπο της Αμερικάνικης υπερδύναμης, επιδιώκοντας μάλιστα τη ..στήριξή του(!) για την περίφημη ποσοτική χαλάρωση του χρέους, στα πλαίσια του ενδοϊμπεριαλιστικού ανταγωνισμού Η.Π.Α-Γερμανίας. Πρόκειται για πολιτική των υποκλίσεων προς τους Αμερικάνους επικυρίαρχους που τηρεί η «κυβέρνηση της για δεύτερη φορά αριστεράς», εμφανίζοντάς την ως δήθεν «πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική», προσβάλλοντας βάναυσα την αντιϊμπεριαλιστική πάλη και αισθήματα του ελληνικού λαού.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υποδέχεται ως «φίλο και σωτήρα» τον απερχόμενο πρόεδρο των Η.Π.Α, τον εκπρόσωπο της ηγεμονεύουσας ιμπεριαλιστικής δύναμης που στήριξε την επταετή φασιστική χούντα , εδραίωσε τις βάσεις του θανάτου στον τόπο μας και μετέτρεψε τη χώρα σε πολεμικό ορμητήριο ενάντια στους γειτονικούς λαούς, όπως δείχνουν οι παλιότερες και πρόσφατες πολεμικές επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών στη Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ ,την Ουκρανία και τη Συρία ,με στόχο την αναδιανομή των σφαιρών επιρροής και την αναχάραξη των συνόρων, στα πλαίσια του αδυσώπητου ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού στη φάση της καπιταλιστικής κρίσης που διανύουμε.

Σε μια τέτοια περίοδο που η αναμέτρηση των ισχυρών ιμπεριαλιστικών δυνάμεων (Η.Π.Α-ΕΕ-ΡΩΣΙΑ) οξύνεται διαρκώς , όπως καθρεπτίζεται στο αιματοβαμμένο Χαλέπι της Συρίας και στην πολύπαθη Μοσούλη του Ιράκ κλπ, τα καραβάνια των προσφύγων από τους κατακτητικούς πολέμους των ιμπεριαλιστών στοιβάζονται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Σε αυτά …φιλοξενεί τα θύματα των πολεμικών επεμβάσεων η «αριστερή» συγκυβέρνηση της γονυκλισίας προς τους επικυρίαρχους που μετέτρεψε τη χώρα σε δεσμωτήριο των ξεριζωμένων , πιστή στη βάρβαρη αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, εναποθέτοντας ταυτόχρονα …τη φύλαξη των συνόρων στην πολεμική του Ν.Α.Τ.Ο.

Το Ν.Α.Τ.Ο , με τη συναίνεση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έφτασε και παραμένει στο Αιγαίο ως θεματοφύλακας της πολιτικής της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης , της επιβολής των γκρίζων ζωνών , της αμφισβήτησης της εθνικής κυριαρχίας, αλλά και ως φρουρός των αμερικάνικων γεωστρατηγικών, πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων στον τόπο μας και συνολικότερα στη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Την ίδια στιγμή ,η Τουρκική επιθετικότητα – που εκφράζει την επεκτατική πολιτική της μεγαλοαστικής τουρκικής τάξης ,στα πλαίσια της διεκδίκησης της αναβάθμισης της Τουρκίας ως περιφερειακής δύναμης στην περιοχή-φτάνει μέχρι την προκλητική αμφισβήτηση της εδαφικής ακεραιότητας και των συνόρων, όπως καθορίστηκαν από τη διεθνή συνθήκη της Λοζάνης.

Παράλληλα, η αναβάθμιση του ρόλου της βάσης της Σούδας και η ..αλλαγή φρουράς στην αμερικάνικη πρεσβεία στην Ελλάδα, με την έλευση του νέου αμερικανού πρέσβη , που θερμά υποστήριξε το φασιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία, σε συνδυασμό με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για την επιβολή ενός νέου διχοτομικού σχεδίου Ανάν στην Κύπρο, προδιαγράφουν το μαύρο σκηνικό των εξελίξεων για τον ελληνικό , ενώ επιβάλλουν ακόμη πιο ασφυκτικά τα δεσμά της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης στον τόπο.Την ίδια στιγμή ένας εσμός αμερικάνων επιχειρηματιών συνοδεύει τον πλανητάρχη για την αρπαγή του προσφερόμενου δημόσιου πλούτου από την υποτελή στον ιμπεριαλισμό και την πιστή στην πλουτοκρατία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ
Ø ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΠΕΙΝΑΣ-ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ-ΑΝΕΡΓΙΑΣ
Ø ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ-ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ :
Ø ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΤΟ Ν.ΑΤ.Ο ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Ø ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
Ø ΝΑ ΜΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.
Ø ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΕ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.
Ø ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΙΤΙΣΗΣ-ΣΤΕΓΑΣΗΣ-ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ –ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠAΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.
Ø ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.
Ø ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
Ø ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
Ø ΈΞΩ ΑΠΟ Ν.ΑΤ.Ο-Δ.Ν.Τ-ΕΕ.
Ø ΜΟΝΟ Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΛΑΑΣ ΓΙΑ ΟΜΠΑΜΑ

Η ΛA.Α.Α.Σ (ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΪΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) καλεί τους εκπροσώπους των μαζικών φορέων , των πολιτικών και των συνδικαλιστικών συλλογικοτήτων σε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ στο Εργατικό Κέντρο την Παρασκευή(4/11) και ώρα 6 μ.μ. με στόχο το συντονισμό για τη διοργάνωση ενός μαζικού, αντιϊμπεριαλιστικού συλλαλητηρίου ενάντια στην επίσκεψη του εκπροσώπου του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 Νοέμβρη, δυο μέρες πριν τις εκδηλώσεις μνήμης για τη λαϊκή εξέγερση στο Πολυτεχνείο ενάντια στη φασιστική και αμερικανοκίνητη χούντα.
Να καταδικάσουμε:
Ø την επίσκεψη του εκπροσώπου του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού στον τόπο μας
Ø την πολιτική της υπόκλισης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στους Αμερικάνους επικυρίαρχους
Ø Τον ιμπεριαλισμό και τις πολεμικές επεμβάσεις.
Ø Την αντιμεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των προσφύγων και των μεταναστών.
Ø Την παρουσία του Ν.Α.Τ.Ο στο Αιγαίο

Να διεκδικήσουμε:
Ø ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Ø ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
Ø ΕΞΩ ΑΠΟ Ν.ΑΤ.Ο-Ε.Ε-Δ.Ν.Τ
Ø ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ.
Ø ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
Ø ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Ø ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Ανακοίνωση «Μ-Λ ΚΚΕ

Ο ηγέτης του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού,  Μπ. Ομπάμα, φθάνει προκλητικά στη χώρα μας -τις ημέρες μάλιστα  της μνήμης και  της τιμής  του αντιφασιστικού, αντιϊμπεριαλιστικού αγώνα του λαού μας στο Πολυτεχνείο- προσκεκλημένος από την κυβέρνηση Τσίπρα, που στο όνομα δήθεν της «αριστεράς» κάνει γονυκλισίες στους Αμερικάνους επικυρίαρχους, επιβεβαιώνοντας  στην πράξη και για πολλοστή φορά τον αντιδραστικό χαρακτήρα της πολιτικής της.

43 χρόνια από τη λαϊκή εξέγερση για την αποτίναξη της επτάχρονης αμερικανοστήριχτης φασιστικής δικτατορίας, με κορυφαία πράξη το Πολυτεχνείο, ο Αμερικάνικος ιμπεριαλισμός και ..η πρόθυμη  κυβέρνηση Τσίπρα επιδιώκουν να απαλείψουν από τη μνήμη και τη συνείδηση του λαού μας το σύνθημα «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι», σύνθημα που αγκαλιάστηκε  τότε, αλλά  υποστηρίζεται  και σήμερα  από όλο το λαό  και αποτυπώνει τη βαθιά συνείδηση των εργατο-λαϊκών στρωμάτων για τον αμερικανοκίνητο χαρακτήρα της φασιστικής δικτατορίας, αλλά και για την  εγκληματική πολιτική των Αμερικάνων ιμπεριαλιστών ενάντια στο λαό μας  και συνολικότερα.

Σήμερα, το αντιφασιστικό-αντιιμπεριαλιστικό μήνυμα που εξέπεμψε το Πολυτεχνείο, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και για το λόγο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλα τα κόμματα που βρίσκονται στην υπηρεσία της μεγαλοαστικής τάξης και οι συνοδοιπόροι τους επιχειρούν ,με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να παραχαράξουν τις αιτίες που γέννησαν το Πολυτεχνείο. Γατί δε βολεύει την κυρίαρχη μεγαλοαστική τάξη και τις ξένες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις ο έντονος αντιαμερικανισμός και αντιιμπεριαλισμός που αποπνέει το Πολυτεχνείο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, έρχεται για να ασκήσει πιέσεις για μία σειρά από θέματα που αφορούν  την αμερικάνικη και ΝΑΤΟϊκή παρουσία στην Ελλάδα και το Αιγαίο, που σχετίζονται  με τον  αμερικανο-ρώσικο ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό, με την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, με το Κυπριακό που βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση, με  την προσφυγική κρίση, με  τις διαφορές της Ελλάδας με Βαλκάνιους γείτονές της (ονομασία ΠΓΔΜ, θέμα Τσάμηδων με την Αλβανία). Η επίσκεψη του Αμερικάνού προέδρου  έχει άμεση σχέση   επίσης με τα ζητήματα  της ενεργειακής εκμετάλλευσης και των ενεργειακών οδών, στα οποία εμπλέκεται ο εδαφικός και θαλάσσιος χώρος της Ελλάδας, με τα ζητήματα του χρέους της Ελλάδας και των «μεταρρυθμίσεων» της ελληνικής οικονομίας, που αποτελούν σημείο και του  αμερικανο-γερμανικού ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού, με θέματα προώθησης των αμερικάνικων μονοπωλιακών συμφερόντων στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος γνωρίζει ότι η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. είναι πρόθυμη να προσφέρει  «γη και ύδωρ» για την προώθηση των αμερικάνικων σχεδίων στη χώρα μας και στη γύρω περιοχή,  προκειμένου να έχει τη στήριξη του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού απέναντι στην ασφυκτική πίεση που δέχεται από τη Γερμανία, απέναντι  στην τουρκική προκλητικότητα και στα μεγαλόπνοα σχέδια της μεγαλοαστικής τάξης για ρόλο-κλειδί στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και στον άξονα Αθήνα – Κάιρο – Τελ Αβίβ. Οι πρόσφατες αμερικάνικες εκλογές, που ανέδειξαν νέο πλανητάρχη τον Ντ. Τραμπ, θα δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερες πιέσεις στην παραπαίουσα κυβέρνηση Τσίπρα.

Οι οξύτατοι ανταγωνισμοί των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων έχουν ανάψει πολεμικά μέτωπα στην περιοχή μας, δυναμώνουν την απειλή της διχοτομικής «λύσης» για την Κύπρο και  τις ελληνοτουρκικές αντιθέσεις, που πυροδοτούνται και από τις συνεχείς τελευταίες δηλώσεις του Ερντογάν , ο οποίες αμφισβητούν τα υφιστάμενα σύνορα. Οι πολεμικές αναφλέξεις που προκαλούν οι ιμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί  είναι η  αιτία για το συνεχιζόμενο, τεράστιο κύμα προσφυγιάς που έχει  εγκλωβιστεί στη χώρα μας, ζώντας στις άθλιες συνθήκες των απαράδεκτων καταυλισμών-γκέτο, με οριακή σίτιση, υγιεινή και φροντίδα, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα για τις χώρες της Ευρώπης όπου επιθυμούν να εγκατασταθούν. Την ίδια στιγμή, η ΕΕ, στο όνομα της «ευέλικτης αλληλεγγύης», ορθώνει φράχτες και συρματοπλέγματα, καλλιεργώντας τα ξενοφοβικά, ρατσιστικά αντανακλαστικά  και  συμβάλλοντας στην άνοδο των ακροδεξιών και των νεοφασιστικών κομμάτων. Αυτή η πολιτική της ψεύτικης αλληλεγγύης, ρίχνει νερό στο μύλο και φασιστικών οργανώσεων, όπως είναι η ναζιστική «Χρυσή Αυγή».

Ο ελληνικός λαός  δεν ξεχνά. Γι΄ αυτό δε μπορεί παρά να ανησυχεί γι’  αυτήν τη δραστηριοποίηση του αμερικάνικου ιμπεριαλιστικού παράγοντα στην Ελλάδα και  να εναντιώνεται στα σχέδιά του. Το σύνθημα «ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ», πυρπολεί πάντα τις συνειδήσεις, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς όλους αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να σβήσουν απ’ τις μνήμες του λαού και της νεολαίας τις εγκληματικές ευθύνες των ΗΠΑ που έχτισαν και στήριξαν την τότε δικτατορία  και προωθούν σήμερα τα νέα εγκληματικά τους σχέδια Οι λαϊκοί αγώνες για την ανατροπή της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της καπιταλιστικής βαρβαρότητας είναι ανάγκη να ενταθούν

 

 • ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ  ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ.
 • ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-Δ.Ν.Τ
 • ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ:
 • ΈΞΩ ΑΠΟ Ν.Α.Τ.Ο-Ε-Ε-Δ.Ν.Τ
 • ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΝΑΤΟΪΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΈΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
 • ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
 • ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
 • ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΧΟΤΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
 • ΚΑΤΩ Η ΒΑΡΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
 • ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
 • ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ