Άγνωστοι έκλεψαν ηλεκτρικές συσκευές από τα αποδυτήρια της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (φώτο-βίντεο)

0
89

Άγνωστοι “ποντικοί” εισέβαλαν   στο γήπεδο των Μουρνιών και  συγκεκριμένα στα αποδυτήρια της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, προκάλεσαν βανδαλισμούς και αφαίρεσαν ηλεκτρικές συσκευές.

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από κανέναν.

   

Οι δράστες αφού έσπασαν  με λοστό την αλουμινένια πόρτα, μπήκαν στον χώρο και πήραν την τηλεόραση και ένα στεγνωτήριο, καθώς και ορισμένες πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνταν για τους αθλητές.

Προηγουμένως είχαν σπάσει το λουκέτο της πίσω πλαϊνής πόρτας του γηπέδου προκειμένου να μεταφέρουν από εκεί τα βαριά αντικείμενα.

Την εικόνα πού επικρατούσε σήμερα στα αποδυτήρια της Χανιώτικης ομάδας αντίκρυσε το πρωί  ο φροντιστής της ομάδας, Σάκης Τραχανατζής.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, εκφράζουν την οργή και αγανάκτησή τους για τη διάρρηξη που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στα αποδυτήρια της ομάδας μας στο γήπεδο των Μουρνιών.

Άγνωστοι δράστες έσπασαν το λουκέτο της εξωτερικής σιδερένιας πόρτας, μπήκαν στο γήπεδο και εν συνεχεία έσπασαν με λοστό την πόρτα των αποδυτηρίων, μπήκαν μέσα και πήραν μία τηλεόραση, ένα στεγνωτήριο και μέρος των πρωτεϊνών που χρησιμοποιούνται για τους ποδοσφαιριστές.

Αφού έκαναν άνω κάτω τα ρούχα και προκάλεσαν φθορές, έφυγαν σαν «κύριοι» από το γήπεδο.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό και συνέλεξε στοιχεία από το χώρο, που ενδεχομένως βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.