Άγιος Νικόλαος: Cliff Diving, 40 χρόνια μετά! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
112

Βρέθηκαν στην λίμνη του Αγίου Νικολάου, μετά από 40 περίπου χρόνια, και καθισμένοι στους βατήρες από τους οποίους βουτούσαν για τους αγώνες γύρισαν τον χρόνο πίσω και θυμήθηκαν μερικές από τις αμέτρητες στιγμές από τότε που ο ναυταθλητισμός ξεκινούσε για την περιοχή, για την Κρήτη.

Οι Σπύρος Πατεράκης, Αντώνης Ζερβός, Μανόλης Κακουλάκης και Μιχάλης Πατεράκης, τέσσερις από τους δεκάδες αθλητές και αθλητές του ΑΟΑΝ τότε συναντήθηκαν μετά από 40 χρόνια στο σημείο που ήταν για την τοπική νεολαία τότε ο τόπος συνάντησης, άθλησης, ψυχαγωγίας και προσπάθειας για κάτι καλύτερο στην καθημερινότητα τους και στον τόπο τους μέσα από τις διακρίσεις του σωματείου και όχι τις προσωπικές τους. Μερικές μόνο από τις αναμνήσεις ξετυλίγονται στο βίντεο που επισυνάπτεται και δείχνει την αγάπη των νέων του τόπου τότε για την θάλασσα, την προσπάθεια, την συμμετοχή, την παρέα, τον αθλητισμό, τον καλό και καθαρό αθλητισμό. Είναι οι ίδιοι μαζί με αρκετούς ακόμα που θα πάρουν μέρος στους αγώνες της Παρασκευής, 26 και του Σαββάτου, 27 Αυγούστου στην προσπάθεια αναβίωσης των αγώνων στο μοναδικό φυσικό κολυμβητήριο της Κρήτης στα πλαίσια των αθλητικών δραστηριοτήτων του Agios Nikolaos Cliff Diving.

Σε ό,τι αφορά τις παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν τους αγώνες, το απόγευμα του Σαββάτου θα πρωταγωνιστήσει η λύρα του ντόπιου και πανελλαδικά καταξιωμένου συνθέτη – Λυράρη Πάρι Περυσινάκη και τα μέλη του παραδοσιακού χορευτικού συγκροτήματος Γιαννίκου – Ταμιωλάκη. Τόσο τα τραγούδια που έχουν επιλεγεί όσο και ο τρόπος παρουσίασης των χορευτικών θα εκπλήξουν τους θεατές και θα δώσουν τον δικό τους ρυθμό στην 2ημερη αυτή γιορτή της λίμνης.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter