Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα χειρότερα πεζοδρόμια της πόλης των Χανίων-φωτο

0
1076

Για τα χάλια που έχουν οι δρόμοι της πόλης των Χανίων, έχουν γίνει πολλά ρεπορτάζ, όπως πολλές αναφορές έχουν γίνει κατά καιρούς και για την απαράδεκτη κατάσταση πολλών πεζοδρομίων.

Ένα από τα πεζοδρόμια πάντως που ξεχωρίζουν στα Χανιά, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αν όχι το χειρότερο, σαν ένα από τα χειρότερα της πόλης, είναι αυτό της οδού Μαρκου Μπότσαρη, από την συμβολή του δρόμου με την οδό Αποκορώνου, μέχρι και τα φανάρια στη συμβολή με την οδό Περίδου.

Μόνο οι φωτογραφίες μπορούν να αποτυπώσουν την κατάσταση του πεζοδρομίου, η οποία πραγματικά με λόγια είναι πολύ δύσκολο να περιγραφεί.

Χωρίς πλάκες, με φθαρμένο τσιμέντο, με λακκούβες, με σκαψίματα με ότι ο καθένας μπορεί να φανταστεί.

Το θετικό είναι ότι από την αρχή του χειμώνα, «τρέχει» από το Δήμο Χανίων ένα πρόγραμμα εργασιών για την  ανάπλαση των πεζοδρομίων της πόλης.

Ένα πρόγραμμα το οποίο με λίγα χρήματα έχει ήδη καλά αποτελέσματα καθώς πολλά μέτρα πεζοδρομίων κυρίως στους κεντρικούς δρόμους έχουν ήδη αναπλαστεί.

Το σίγουρο είναι ότι στο πρόγραμμα αυτό θα πρέπει σύντομα να ενταχθούν και τα πεζοδρόμια της οδού Μάρκου Μπότσαρη, τα οποία πραγματικά σε πολλά σημεία αποτελούν παγίδα για τους πεζούς.