Α. Βουλγαράκης: Στον Εισαγγελέα το θέμα του πρόχειρου δρόμου στον Κερίτη

0
1489

“Για ανευθυνότητα σε όλο της το μεγαλείο” έκανε λόγο σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, με αφορμή τη δημιουργία του πρόχειρου δρόμου στο σημείο όπου έχει καταρρεύσει η γέφυρα στον ποταμό Κερίτη.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, που είναι έξαλλος με την συγκεκριμένη ενέργεια, επεσήμανε ότι δεν γνωρίζει ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που πήραν την πρωτοβουλία, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι “αυτό θα το βρει ο Εισαγγελέας”. 

Όπως τόνισε ο κ. Βουλγαράκης την ευθύνη για το θέμα έχει αποκλειστικά η τεχνική υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας Χανίων, η οποία και θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κάλεσε αυτόν που ανέλαβε την ευθύνη για την κατασκευή(!) του δρόμου, “να αποκαλύψει ποιος είναι και να εγγυηθεί για την ασφάλεια των πολιτών και των οχημάτων, που θα διέρχονται από το δρόμο”, επισημαίνοντας ότι σε διαφορετική περίπτωση “θα είναι δειλός και ανεύθυνος”

 

Ο Δήμαρχος Πλατανιά

Άγνοια για την πρωτοβουλία κατοίκων της ευρύτερης περιοχής να φτιάξουν προσωρινό δρόμο, στην γέφυρα του ποταμού Κερίτη δηλώνει και ο Δήμαρχος Πλατανιά. 

“Ενημερώθηκε και εγώ ότι υπάρχει μία προσωρινή διέλευση  νότια της γέφυρας του Κερίτη.

Δεν πρόκειται για κάποιο έργο, είναι μία προσωρινή διέλευση την οποία την έφτιαξαν οι κάτοικοι της περιοχής, προφανώς πάνω στην αγωνία ους όλο αυτό το διάστημα, πως θα λυθεί το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί μετά την κατάρρευση της γέφυρας…”

 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter