Κρήτη: Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο – Συνελήφθη 38χρονη

Κρήτη: Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο – Συνελήφθη 38χρονη

Ληστεία σε περίπτερο στην Αμμουδάρα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, με δράστιδα, σύμφωνα με την αστυνομία, μια 38χρονη Ελληνίδα.

Η γυναίκα φέρεται να εισέβαλε στο περίπτερο έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου,  απείλησε τη νεαρή υπάλληλο και αφαίρεσε 100 ευρώ από το ταμείο.

Από την αξιοποίηση του υλικού των καμερών ασφαλείας και τις μαρτυρίες, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη δράστιδα και να προχωρήσουν στη σύλληψή της το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο:

Συνελήφθη άμεσα χθες (03.11.2026) σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, 38χρονη  ημεδαπή η οποία σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει ληστεία σε επιχείρηση.

Ειδικότερα πρωινές ώρες χθες (03.11.2026) άγνωστος δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και απειλώντας με αιχμηρό αντικείμενο 20χρονη υπάλληλο επιχείρησης, αφαίρεσε το  χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και τράπηκε σε φυγή.

Από την συνδυαστική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς ανωτέρω Υπηρεσίας ταυτοποιήθηκε 38χρονη ημεδαπή η οποία διέπραξε τη ληστεία και άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της το οποίο χρησιμοποίησε για τη μετάβαση και διαφυγή της .

 

Η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)