Εθελοντική αιμοδοσία από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων

Εθελοντική αιμοδοσία από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων

Εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης», το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος» και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, «με σκοπό την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος και τη στήριξη των συνανθρώπων μας και των τοπικών δομών υγείας που βρίσκονται σε ανάγκη», διοργανώνει την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2026 και ώρα 09:00 με 14:00 στην αίθουσα του 2ουορόφου του Επιμελητηρίου Χανίων (Ελευθερίου Βενιζέλου 4), ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων.

Οπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του, «ο επιχειρηματικός κόσμος και οι έμποροι των Χανίων αποδεικνύουν καθημερινά ότι αποτελούν ζωντανό και αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας. Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη φιλανθρωπίας, αλλά μια κορυφαία εκδήλωση κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης.

Η προσφορά αίματος είναι μια κορυφαία πράξη ευθύνης. Λίγα μόνο λεπτά από τον χρόνο μας είναι αρκετά για να σώσουν έως και τρεις ανθρώπινες ζωές.

Καλούμε όλους τους πολίτες των Χανίων να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα ζωής και σας περιμένουμε όλους για να στείλουμε μαζί ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας, προσφοράς και ενότητας από την εμπορική κοινότητα των Χανίων.

Η συμμέτοχη σας είναι απαραίτητη».

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)