Κλιμάκιο του Γραφείου Ταυτοτήτων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων μετέβη στη Γαύδο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τους κατοίκους του ακριτικού νησιού για την έκδοση νέων Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας.
Η μετάβαση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, με σκάφος του Λιμενικού Σώματος Χανίων, έπειτα από συνεννόηση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, Ταξίαρχου Κανέλλου Νικολάου, με τη Δήμαρχο Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη.

Κατά την παραμονή του κλιμακίου στο νησί εκδόθηκαν νέες ταυτότητες σε 40 κατοίκους, οι οποίοι απέφυγαν την ταλαιπωρία και τα έξοδα που απαιτούνται για τη μετάβασή τους στο Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου-Σελίνου.
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων επισημαίνει ότι θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις με στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών σε κάθε περιοχή του νομού.
















