Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση της 55χρονης Βασιλικής Γκάγκα από την περιοχή της Σητείας, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να εκδίδει Missing Alert, έπειτα από αίτημα της οικογένειάς της, καθώς εκτιμάται ότι ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.
Η 55χρονη αγνοείται από τις 26 Ιουνίου. Έχει ύψος 1,50 μ., είναι αδύνατη, με κοντά καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια, ενώ φέρει γύψο στο δεξί πόδι. Τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής της δεν είναι γνωστά.
Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να συμβάλει στον εντοπισμό της, καλείται να επικοινωνήσει άμεσα με την Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες 1017, με οποιοδήποτε Αστυνομικό Τμήμα της χώρας ή μέσω της εφαρμογής Missing Alert app.













