Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε η νέα ΔΕΕΠ Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον νέο πρόεδρο Πέτρο Στεφανάκη, με τη συμμετοχή προέδρων και μελών των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του νομού.

Παρών ήταν ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο οποίος συνεχάρη τη νέα διοίκηση και έδωσε έμφαση στον ρόλο της κομματικής οργάνωσης ενόψει των επερχόμενων εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Πέτρος Στεφανάκης ευχαρίστησε τον απερχόμενο πρόεδρο Μανώλης Φουρφουλάκης για την προσφορά του, κάνοντας λόγο για συνέχεια, ενότητα και οργανωτική ανασυγκρότηση.
Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητας και τέθηκαν οι προτεραιότητες της νέας περιόδου, με έμφαση στην παρουσία της ΔΕΕΠ σε όλο τον νομό και στη συνεργασία με την αυτοδιοίκηση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, η ανανέωση των οργανωτικών δομών της ΝΔ στο Ρέθυμνο ξεπερνά το 50%, με συμμετοχή νέων στελεχών.
Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, με δέσμευση για ενίσχυση της παρουσίας της Νέας Δημοκρατίας στο Ρέθυμνο.


















