Χανιά: Συναγερμός από ύποπτη τσάντα μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος | Κλήθηκε πυροτεχνουργός (φωτο)

Χανιά: Συναγερμός από ύποπτη τσάντα μπροστά από την Τράπεζα της Ελλάδος | Κλήθηκε πυροτεχνουργός (φωτο)

Την κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών προκάλεσε η απόρριψη μιας τσάντας μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδος στο κέντρο της πόλης, το απόγευμα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας άγνωστος άντρας, εθεάθη να πετά μπροστά στα σκαλιά της Τράπεζας, μια γκρι τσάντα και στη συνέχεια να φεύγει τρέχοντας.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε υποψία σε κάποιους που κάλεσαν την αστυνομία.

Αμέσως, έφτασε στο κέντρο της πόλης αστυνομική δύναμη η οποία για λόγους ασφαλείας των πολιτών, έκλεισε την κυκλοφορία οχημάτων σε ένα τμήμα της Ελ. Βενιζέλου και της Ανδρέα Παπανδρέου, μέχρι να διαπιστωθεί τι περιείχε η τσάντα και να απομακρυνθεί.

Κλήθηκε και πυροτεχνουργός ο οποίος εξέτασε την τσάντα και διαπίστωσε ότι δεν περιείχε κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό, λήγοντας έτσι το συναγερμό. 

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)