81η Επέτειος Μάχης Κρήτης: Χαλαρός καφές στο ηλιόλουστο ενετικό λιμάνι των Χανίων για τους επίσημους καλεσμένους | φωτο

0
253

Στα Χανιά βρίσκεται ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής Ευάγγελος Τουρνάς, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις για την 81η επέτειο της Μάχης της Κρήτης, οι οποίες θα κορυφωθούν το απόγευμα της Κυριακής, στο αεροδρόμιο του Μάλεμε. 

Ο Υφυπουργός Πολιτικής προστασίας και οι επίσημοι καλεσμένοι των συμμαχικών κρατών, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ηλιόλουστη ημέρα στο ενετικό λιμάνι των Χανίων, το πρωί της Κυριακής μετά την παρέλαση των σημαιοφόρων των πολιτιστικών συλλόγων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την 81 επέτειο από την Μάχη της Κρήτης. 

Οι εκδηλώσεις για την Μάχη της Κρήτης αναμένεται να ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο του Μάλεμε, όπου θα πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων πτώση αλεξιπτωτιστών από την 1η ΜΑΛ, εεροπορική επίδειξη αεροσκάφους Τ-6 ΤΕΧΑΝ ΙΙ της Ομάδας «ΔΑΙΔΑΛΟΣ» που εδρεύει στην 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα καθώς και επίδειξη μεμονωμένου αεροσκάφους F16 της Ομάδας «ΖΕΥΣ» από την 115 ΠΜ (demo flight).

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο Twitter