Ένας 37χρονος Χανιώτης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, μετά από επίθεση που δέχθηκε από ΝΑΤΟϊκούς στρατιώτες, έξω από το Δημοτικό Κήπο αργά το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που ο 37χρονος ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό του.
Μαζί του βρισκόταν εκείνη τη στιγμή η σύζυγός του.
Από το σημείο που βρισκόταν το σταθμευμένο αυτοκίνητο περνούσαν εκείνη την ώρα τέσσερις Βρετανοί στρατιώτες, οι οποίοι, σύμφωνα με την καταγγελία, γρονθοκόπησαν τον 37χρονο και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με συντριπτικά κατάγματα στη μύτη!
Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία και αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο νεαρούς στρατιωτικούς, ηλικίας 22 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο, όπου και υποβλήθηκαν μηνύσεις εναντίον τους.
Ο τραυματίας παραμένει για νοσηλεία στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Νοσοκομείου Χανίων.
Οι δύο στρατιώτες είναι μέλη της πολυεθνικής δύναμης του ΝΑΤΟ που συμμετέχει στην αεροναυτική άσκηση «ΝΗΡΗΙΣ 2017» που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Κρήτης.