22χρονος ταξίδεψε στα Χανιά με περίπου 2 κιλά χασίς στις αποσκευές του!

0
59

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έλεγχοι του Κεντρικού Λιμεναρχείο Χανίων στη Σούδα για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών. Με τη συνδρομή και όχι μόνο του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου για τον εντοπισμό του, το πρωί οι αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν 22χρονο  επιβάτη του πλοίου της γραμμής ο οποίος είχε στην κατοχή του 1.850 γραμμάρια ινδικής κάνναβης. 

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: 

Στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών – Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατόπιν αξιοποίησης πληροφορίας, από τα ανωτέρω στελέχη στον επιβατικό λιμένα Σούδας, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο και κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. “ΜΙΣΑ”, ο 22χρονος βρέθηκε να κατέχει συνολικά δύο (02) νάιλον συσκευασίες περιέχουσες φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους ενός κιλού και οχτακοσίων πενήντα γραμμαρίων (1.850,00 gr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η προαναφερόμενη ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Μάλιστα η διοίκηση της ένωσης προσωπικού του λιμενικού σώματος Δυτικής Κρήτης εξέφρασε τα ευχαριστήρια του για τη σύλληψη στους συναδέλφους λιμενικούς με την παρακάτω επιστολή: 

«Το ΔΣ της ΈΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στο προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών και Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων για τη νεότερη επιτυχία τους στην καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα πρωινές ώρες σήμερα Τετάρτη 21-08-19, κατά τη διάρκεια ελέγχων στο κατάπλου επιβατικού πλοίου στο λιμένα Σούδας, συνελήφθη ένα άτομο, στη κατοχή του οποίου βρέθηκαν δύο συσκευασίες ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους περίπου 1.850gr

Ο επαγγελματισμός και το υψηλό φρόνημα που επιδεικνύουν οι συνάδελφοι των ανωτέρω υπηρεσιών στη καταπολέμηση των ναρκωτικών ουσιών είναι άξιος συγχαρητηρίων και αντιπροσωπεύει όλο το προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚ..

Θα θέλαμε να τους ευχηθούμε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία».