15 χρόνια “Βιγλάτορες”, με μία μεγάλη γιορτή στο “Ευτυχία Παλλάς” που μεταδόθηκε ζωντανά από το Χανιά Live TV

15 χρόνια “Βιγλάτορες”, με μία μεγάλη γιορτή στο “Ευτυχία Παλλάς” που μεταδόθηκε ζωντανά από το Χανιά Live TV

Ένας από τους πιο δραστήριους παραδοσιακούς συλλόγους των Χανίων, οι “Βιγλάτορες”, έκλεισαν 15 χρόνια προσφοράς στην παράδοση και στον πολιτισμό της Κρήτης.

Και το γιόρτασαν με μία μεγάλη εκδήλωση στο “Ευτυχία Παλλάς”, στην οποία συμμετείχαν όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Την παράσταση έκλεψαν βεβαίως τα… μικρά “Βιγλατοράκια” που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που γέμισε το “Ευτυχία Παλλάς”.

Να τα εκατοστήσουν λοιπόν οι “Βιγλάτορες” και να συνεχίσουν με την ίδια ζέση, με την ίδια θέρμη και όρεξη να υπηρετούν την ιστορία και τον πολιτισμό της Κρήτης, αλλά και να μεταλαμπαδεύουν στα νέα παιδιά τις αξίες, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε από το ΧΑΝΙΑ LIVE TV.

Ακολουθήστε το Kriti24 και στο Google News για να βλέπετε όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το Kriti24 στο Facebook και στο X (Twitter)