Παραμένει στην Γαύδο το 8χρονο κορίτσι | Δείτε τι λέει το Νοσοκομείο για την κατάσταση της υγείας του

0
259

Σαφή σημεία βελτίωσης παρουσιάζει σύμφωνα με ανακοίνωση του Νοσοκομείου Χανίων το 8χρονο κοριτσάκι που από χθες νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου με συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας (δείτε εδώ). 

Το κοριτσάκι υποβάλλεται σε θεραπεία και ιατρική παρακολούθηση από τους 3 αγροτικούς γιατρούς της Γαύδου και δεν χρειάζεται άμεση διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Χανίων: 

Το 8χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται από χθες στο Περιφερειακό Ιατρείο Γαύδου με συμπτώματα οξείας σκωληκοειδίτιδας παρουσιάζει σήμερα σαφή σημεία βελτίωσης, είναι υπό θεραπεία και ιατρική παρακολούθηση από τους 3 αγροτικούς γιατρούς της Γαύδου και δεν χρειάζεται άμεση διακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων είναι σε συνεχή επαφή με τους γιατρούς του Περιφ. Ιατρείου Γαύδου για οποιαδήποτε εξέλιξη, καθώς και με τον κρατικό μηχανισμό που βρίσκεται σε 24ωρη ετοιμότητα ώστε να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο περιστατικό αλλά και οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό με τον καλλίτερο και πιο ενδεδειγμένο ιατρικά τρόπο, με γνώμονα πάντα την υγεία και την ασφάλεια των ασθενών.

Υπενθυμίζεται πως το Λιμεναρχείο Παλαιόχωρας  έλαβε σήμα το απόγευμα του Σαββάτου προκειμένου να συνδράμει στη διακομιδή του παιδιού που έφερε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Άμεσα έγινε προσπάθεια να στηθεί επιχείρηση  με το πλωτό σκάφος του Λιμενικού το οποίο και ξεκίνησε για το ακριτικό νησί. Όμως οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δεν του επέτρεψαν να προσεγγίσει τη Γαύδο.