Ο μαγευτικός γάμος της Χανιώτισσας δικηγόρου Έλβης Στασίνου στη Βενετία-φωτο

0
1188

Τη μαγευτική Βενετία επέλεξαν η γνωστή δικηγόρος και πολιτευτής με τη ΝΔ στα Χανιά Έλβη Στασίνου και ο σύζυγός της για να τελέσουν τον Θρησκευτικό τους γάμο.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από δύο χρόνια με πολιτικό γάμο στην Αθήνα και αποφάσισαν το θρησκευτικό γάμο και να τον ζήσουν όσο πιο μαγικά μπορούσαν.

Η ίδια έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δημοσιεύοντας και τις φωτογραφίες:

Αυτή λοιπόν, ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της κοινής μας ζωής και αποφασίσαμε να την μοιραστούμε μαζί σας.

Πρέπει να σας πω, ότι όταν πρίν απο περίπου δύο χρόνια παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στην Αθήνα, νιώθαμε και οι δύο σαν κυνηγημένοι, είχαμε παρα πολύ άγχος, γιατί ήταν 1η Ιουλίου 2015, την ημέρα δηλαδή που η Ελλάδα βρισκόταν στην Ευρώπη χωρίς πρόγραμμα, με τράπεζες κλειστές και χρήματα ίσα ίσα να κεράσουμε τους κουμπάρους μας.

Επικρατούσε απίστευτος εκνευρισμός απο όλο τον κόσμο και μία μεγάλη αγωνία όλων, τώρα που βαδίζουμε. Νιώθαμε, ότι την ώρα που γινόταν ο γάμος, έξω υπήρχε πόλεμος. Ακόμη και ο φωτογράφος που βρήκαμε τυχαία στο δημαρχείο, μας είχε βγάλει τις αθλιότερες φωτογραφίες.

Δύο χρόνια μετά, αποφασίσαμε για εμάς τους ίδιους, να κάνουμε τον θρησκευτικό γάμο και να τον ζήσουμε όσο πιο μαγικά θα μπορούσαμε. Και που άλλωστε; Στην μαγική Βενετία, που την είχαμε επισκεφτεί ήδη σε ένα χρόνο δύο φορές και την τρίτη φορά πήγαμε για να παντρευτούμε.

Στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ευχαριστούμε απο τα βάθη της καρδιάς μας τον Αρχιμανδρίτη της Βενετίας Evangelos Yfantidis που πραγματικά μας προσέφερε αυτήν την θαυμάσια τελετή στην ορθόδοξη εκκλησία της Βενετίας San Giorgio Dei Greci και για όλες αυτές τις ευχές που μας έδωσε!

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που βρισκόταν στην Βενετία, απο κάθε γωνιά του πλανήτη που μας ευχόταν σε όλες τις γλώσσες!

Ευχαριστούμε τον φωτογράφο μας Mirco Toffolo που αποθανάτησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα συναισθήματα μας και όλη την μαγεία εκείνης της στιγμής.