Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία του 40χρονου προγραμματιστή στο Ηράκλειο

0
97

Δυνατά χτυπήματα σε όλο του το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο πιθανόν με λοστό ή μπαστούνι είχε δεχτεί ο 40χρονος επιχειρηματίας Ιάκωβος Εμμανουήλ, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες το πρωί σε δύσβατη περιοχή της Ροδιάς Ηρακλείου.

Την υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου 40χρονου πατέρα ενός ανήλικου παιδιού, καλύπτει μυστήριο και οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, προσπαθούν να συγκεντρώσουν οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στην εξυχνίαση της.

Βασικό ζητούμενο είναι οι λόγοι για τους οποίους ο άγνωστος δράστης ή δράστες δολοφόνησαν με τόση αγριοτότητα τον 40χρονο προγραμματιστή.

Οι αστυνομικοί έχουν κάνει φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο του, ο εντοπισμός του οποίου υπήρξε και η αφορμή για να βρεθεί η σορός του, αλλά που μπορεί να αποτελέσει και το «κλειδί» για τη λύση του μυστηρίου.

Ο άτυχος Ιάκωβος Εμμανουήλ ήταν προγραμματιστής και διατηρούσε επιχείρηση επισκευής και συντήρησης ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Μόνιμη κατοικία του ήταν στην Αθήνα, όπου ζούσε με τη σύντροφό του και το ανήλικο παιδί τους.

Λόγω της εργασίας του, το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ίδιος είχε εγκατασταθεί στο Ηράκλειο.

Στο επίκεντρο των ερευνών των αστυνομικών, βρίσκονται όσοι είχε έρθει σε επαφή το τελευταίο διάστημα.

Τα ίχνη του 40χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Πέμπτη και ενώ σύμφωνα με τους δικούς του, είχε κλείσει ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Οι δικοί του μη μπορώντας να επικοινωνήσουν μαζί του δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι  έρευνες για την ανεύρεση του.

Τελικά η σορός του βρέθηκε το πρωί της Τρίτης σε δύσβατη περιοχή της Ροδιάς και ενώ πρώτα είχε εντοπιστεί στην ίδια περιοχή αλλά σε αρκετή απόσταση από το πτώμα, το αυτοκίνητο του.