Αλεζί σε Μάσα: Μακριά από τη Formula1

0
26

Μπορεί να αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, όμως… παίζει το ενδεχόμενο ο Φελίπε Μάσα να βρεθεί στη Formula1 και τη νέα σεζόν. Ο λόγος, βέβαια, είναι το κενό που αφήνει ο Βαλτέρι Μπότας με τη… μετακόμισή του, όπως όλα δείχνουν, στη Mercedes για να αντικαταστήσει τον Νίκο Ρόσμπεργκ. Ωστόσο, ο Ζαν Αλεζί είναι αντίθετος σε αυτή την επιλογή.

«Ειλικρινά, για μένα είναι η λάθος απόφαση. Ο Φελίπε (Μάσα) σταμάτησε, γύρισε σελίδα. Κι αν ανακαλύψει ότι η Williams δεν είναι γρήγορη; Για να ξεκινήσω με αυτό που σκέφτηκε και ο Λάουντα, ήμουν έκπληκτος και θυμωμένος. Ας πούμε ότι δεν καταλαβαίνω τη λογική να ανακοινώσεις την απόσυρσή σου την ίδια εβδομάδα που έχεις κατακτήσει τον τίτλο.

Όμως, μετά το σκέφτηκα λίγο παραπάνω και ήρθε στο μυαλό μου ο Σένα, το πώς είπε ότι θα έτρεχε για τη Williams για το τίποτα και πόσο σκληρά είχε δουλέψει και μετά πέθανε. Ίσως ο Νίκο (Ρόσμπεργκ) απλά δεν αισθανόταν ότι θέλει να αγωνίζεται πλέον», δήλωσε ο άλλοτε πιλότος της F1 στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Πηγή: gazzetta.gr